Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Yasin cokta kücük degil ama yanlis anlama 19-20 yasinda ki kizlar gibi davraniyorsun.
Dogum gununu kutlamadiysa trip atmayip sadece kirildigini belli etseydin belki bu durumda olmayacaktin.
Öfkeyle kalkan zararla oturur

Onuda yapsaydim değişen bisey olmckti bizimki yeni olan bisey deil bence bu çoktan bitmiş olan biseydi benim anlayamadigim çok istiyordu uzatmaya niyetim yok diodu 3 ay boyunca dava açmadı telefonlarimida açmadı kimsenin kini açmadı avukatima bile cevap vermedi amacını anlamaya çalışıyorum

Tabiki kimse istemez yuvası yıkılsın, ancak mutlsuz bir yuva, ilgisiz bir eşle de yürümez diye düşünüyorum. Zamanla alışırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

yuva mi var? Neden sürekli sen fedakarsın eşin yuvası yıkılmasın diye çaba göstersin? Şimdi davadan sonra yuvana dönersen o yuva sana zehir olacak bak ne yaparsam yapayım döndü diyecek ne mecburiyetin var

Duygularim tam olarak bitmiş deil bosanirsak bunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum açıkçası

Evlilikte çocuğunuz henüz yokken sadece kendi istek,beklentilerinizi düşünmeniz ,geleceğinizi birlikte inşa edemeyeceginizi gördüğünüzde de yol arkadasliginizi sonlandırmaniz simariklik değil inanın.

Duygularim tam olarak bitmiş deil bosanirsak bunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum açıkçası
Her şeyin ilacı zaman gelirsin merak etme her kadın sevmeyi sevilmeyi el üstünde tutulmayı hak eder bu genç yaşta ikinci bir şans kendinize vermezseniz ileride hiç olmaz daha zor

Back
X