Merhaba arkadaşlar hamilelik ile ilgili sorum var

Kopekannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
52
35
38
38
Merhaba arkadaşlar
Adetim iki gün gecikti. Bu ay ilk kez denedik ( yumurtalik gunume denk geldi mi bilmiyorum biz akisina biraktik) test yaptım negatif çıktı. Normalinde adetim düzenli gelir aslında. Denediğim test ucuz bir test sizce önemi varmidir ? Biraz daha beklemelimiyim ? Belirti olarakta adetim gelecek gibi belim ağrıyor sonra geciyor sanki hic adet olmuycakmisim gibi . Ayrica günlerdir göğüslerim çok ağrıyor bazen dokunulmayacak gibi oluyor önceden bu da olmazdı. Sizce beklemelimiyim test için ? Hamile olma potansiyelim var mı sizce ya da gecikme olabilir mi? Benim gibi yaşayanlar var mı? Teşekkürler simdiden.

idrarda çıkmaya bilir. kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. rabbim gönlüne göre versin

Ucuzda olsa gebelik testleri genel olarak dogru cikiyor hava degisimindende adetiniz gecikmis olabilir iciniz rahat etsin diye kan testi yaptirin hayirlisi olsun

Olabilir de olmayabilir de...
Şuan bunu anlaman için erken bacım..
Strestende gecikebilir sen şimdi daha yeni başlamışsın şimdiden kendini strese sokma zamana bırak nasibinde varsa Allah verecek elbet hayırlısını dile sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…