A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 18 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #1 Sizce bu neden oluyor olabilir napmam neye dikkat etmem lazım çok stres oluyorum Kilom var pcos var napcami bilmiyorum ya hiç olmazsa
Sizce bu neden oluyor olabilir napmam neye dikkat etmem lazım çok stres oluyorum Kilom var pcos var napcami bilmiyorum ya hiç olmazsa
P Pelin91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2022 551 220 53 18 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #2 Aysegl34 .!.: Sizce bu neden oluyor olabilir napmam neye dikkat etmem lazım çok stres oluyorum Kilom var pcos var napcami bilmiyorum ya hiç olmazsa Genişletmek için tıkla... Pcos varsa genelde kilo verince ve sağlıklı beslenince hamilelik oluyor. Dr a gittiginde de ilk olarak muhtemelen kilo vermeni söyleyecektir
Aysegl34 .!.: Sizce bu neden oluyor olabilir napmam neye dikkat etmem lazım çok stres oluyorum Kilom var pcos var napcami bilmiyorum ya hiç olmazsa Genişletmek için tıkla... Pcos varsa genelde kilo verince ve sağlıklı beslenince hamilelik oluyor. Dr a gittiginde de ilk olarak muhtemelen kilo vermeni söyleyecektir