- Konu Sahibi yeldadogus
-
... kusura bakmayın biraz gerginimde. inş. anlaşılır yazmışımdır.
Valla, pek anlasılır yazmamıssınız.
Tez hazırlamakta oldugunuza gore, egıtımınız ıyı olmalı.
Bırde su egıtıme yakısır sekılde duzgun yazsaydınız kelımelerı, tam olurdu.
Kusura bakmayın, konudan zıyade ımla hatalarına degındım.
Fakat, bu derdınızın anlasılır olması ıcın bence muhım bır konu.
Dılımız ıcın olan onemı yazmaya luzum dahı gormuyorum.
Valla, pek anlasılır yazmamıssınız.
Tez hazırlamakta oldugunuza gore, egıtımınız ıyı olmalı.
Bırde su egıtıme yakısır sekılde duzgun yazsaydınız kelımelerı, tam olurdu.
Kusura bakmayın, konudan zıyade ımla hatalarına degındım.
Fakat, bu derdınızın anlasılır olması ıcın bence muhım bır konu.
Dılımız ıcın olan onemı yazmaya luzum dahı gormuyorum.
çok güzel yargılıyorsunuz. siz kızınca ağızınızdan çıkanlar kelimeler düzgün mü oluyor. neyse herkezin düşüncesi beni ilgilendirmez. dert anlatayım demiştim sadece. imla dersi alıyorum. anlaşılan herkez çok gergin. kime patlasam düşüncesinde.
evet haklısınız. düzgün yazamadım. o nedenle de dedim inşallah anlaşılır yazmışımdır diye. düzeltmedim de okudukça sinirleniyorum. sadece yorum okumayı tercih ediyorum.
eşim de çok sessiz. kimse kırılsın üzülsün istemez. sadece üzülme der. herkezin de bir sabrı var. o kadar ağır şeyler söylüyorki kaldıramıyorum. hani bazen derler ya çok üst üste geldi diye. işlerim bazen çok yoğun oluyor. eşim eve sürekli iş getiriyor. babam kanser, kemoterapi alıyor. tedavinin sonuna geldi ama ameliyat olacak. bende çok bunaldım. tez yazmaya bile vaktim olmuyor. ya ruhen yada bedenen yorgun oluyorum. birde bebek istiyoruz. emin de değilim. şimdi kendime bakamıyorum. ona nasıl bakacağım.
kayınvalidenin psikolojik sorunları var. kendisi de kabul ediyor. sürekli ilaç kullanıyor. ablası, kardeşi sorunlu. ablası hep gelininden şikayetçi. aslında oğlunda suç var. evde ne olursa olsun, oğlu annesine yetiştiriyor. böylece benim kayınvalidemide geriyor. kız kardeşide sorunlu. gözleri görmüyor. sonradan göremediği için de kızgın hayata. abisi bakım evinde. kendi ailesi bakmamış oraya yatırıvermişler. böyle bir ortamda herkez üzgün ve gergin. bende payımı alıyorum. sorunlu insanlarla çok zor yaşamak.
valla canım daha nasıl yazacaktınki burası forum imla kuralalrını kim takar zaten akşama kadar imlalarla cümlelerle uğraşıyoruz:)))))
bu kaynanalar zaten bir dert kardeşleri başka bir dert. benimde kaynanamı dolduruşa getirirler hep. en son olarak eşimle kavga etmiş o gün bugün eşimde gitmiyor kardeşlerinle yaşa bundan sonra demiş çıkmış. bazı aileler söz söylüyorlar ama karşısındaki kırılırmı diye hiç düşünmüyorlar. cahil insanlarla uğraşması çok zor bizzat kendimde yaşıyorum. en iyisi fazla gidip gelmemek ve mesafeli olmak.
haklısınız arkadaşlar. kimseyi kendim gibi bilmeyecekmişim. yok saymayı da becermem lazım artık. benimde kalkıp ezdirmemek adına birşeyler söylersem suçlu ben oluyorum. eşimde annesine kızıyor. onada baskı yapıyormuş. ablasının oğlu gibi her gün sabah akşam uğramasını bekliyor. eşim de çok yoğun nasıl gelsin gittin ki. artık evim ayrı alışması lazım diyor ve pek takmıyor. tanıyor annesini. her dediğini evet deyip bildiğini okuyor. ondan öğreneceğim çok şey var benim.
yorumlarınız için teşekkür ederim.
Her gün sabah-akşam uğrayan insan da, 1 defa uğramazsa anında puanları kaybeder ama..
Ben eşimin ailesini çok sık davet ederdim evime, yedirir içir, ağırlardım. Ertesi gün yorgun argın işe koştururdum.
Eltim evlendi, kaç sene oldu. Daha 1 defa eve yemeğe birini davet etmiş değil. Kayınvalidem kendisi gitse, kendisi pişirir, kendisi yer. yani ona bile bir tas çorba yapmaz gelini..
E ne oldu.. 1 söylendiler, 2 söylendiler.. Sonra alıştılar bu haline.. Benim evime her gelen aç gelir, onun evine her giden tok gider.. Yüzüne kimse bişey diyemez, herkes herkese nezaket gösterir.,
E kim karlı, kim zararlı şimdi?? Aleyhine birkaç gak-guk konuştular diye, elti hanım bir zarar mı gördü.. Yoo.. Aksine böyle kabul ettirdi kendini, kulaklarını tıkayarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?