Gebeliğe Hazırlık Merhaba arkadaşlar ovulasyona bakar mısınız 🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim5253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
208
200
53
Merhaba 🥰 ovulasyonda pik gördüm bugün .Merak ettiğim ise pik ne anlama geliyor ilerleyen 24-36 saat içerisinde mi yumurtlama olcak demek. Yoksa yumurtlama oldu demek ki oluyor acaba . Bilgisi olan yanitlayabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-13-18-36-38-221_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-03-13-18-36-38-221_com.miui.gallery.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba 🥰 ovulasyonda pik gördüm bugün .Merak ettiğim ise pik ne anlama geliyor ilerleyen 24-36 saat içerisinde mi yumurtlama olcak demek. Yoksa yumurtlama oldu demek ki oluyor acaba . Bilgisi olan yanitlayabilir mi?
Her iki çizgiyi de köyü yakalayınca 24-36 saat sonra çatlama olacak demek canm. Yapmaya devam et yarın da sen. Çizgi siliklesirse çatlama olmuştur.

Canim bu testleri birgebeningünlüğünden mi aldın? Bende oradan aldimda bugün başladım. Kaçıncı gün pik gördün acaba herhangi bi ilac vs kullandın mı
Evet bir gebenin günlüğünden aldım :) 3aydir yapıyorum ilk ay adetin 12.gunu
2.ay adetin 21.gunu
Bu ay adetin 11.gunu yumurtlama oldu. Ebru ablanın yumurtlama masajı videosu var ilk ay onuda denemiştim faydasını gören çokmuş. İlaç vs hiç bir şey kullanmadım doktora gebelik öncesi rutin muayeneleri oldum sadece

Evet bir gebenin günlüğünden aldım :) 3aydir yapıyorum ilk ay adetin 12.gunu
2.ay adetin 21.gunu
Bu ay adetin 11.gunu yumurtlama oldu. Ebru ablanın yumurtlama masajı videosu var ilk ay onuda denemiştim faydasını gören çokmuş. İlaç vs hiç bir şey kullanmadım doktora gebelik öncesi rutin muayeneleri oldum sadece
Bu ay son olsun hayırlı haberler al inşallah. Bende yumurtlama masajina başladım bugün :) pozitifleri görelim 🐣

Canim bu testleri birgebeningünlüğünden mi aldın? Bende oradan aldimda bugün başladım. Kaçıncı gün pik gördün acaba herhangi bi ilac vs kullandın mı
Bu ay son olsun hayırlı haberler al inşallah. Bende yumurtlama masajina başladım bugün :) pozitifleri görelim 🐣
Amin inşallah geçen ay hamile kaldim ama kimyasaldi ogrenmemle sonlanması bir oldu. Siz de hayırlı haberler alın🥰🌸

Back
X