Merhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
320
65
298
35
Bursa
Merhaba ben geçen ayın 9 da hastalandım şuan renglime 9 gün var ama 3 4 gün kahve beyaz karışık akıntım geldi kasıklarımda belimde ağrı var goguslerimde sızlama oluyor baş ağrım var birde ara sıra bulantı gibi birşey geliyor sizce test yapsam çıkarmı belirti olabilir mi sizce

Merhaba ben geçen ayın 9 da hastalandım şuan renglime 9 gün var ama 3 4 gün kahve beyaz karışık akıntım geldi kasıklarımda belimde ağrı var goguslerimde sızlama oluyor baş ağrım var birde ara sıra bulantı gibi birşey geliyor sizce test yapsam çıkarmı belirti olabilir mi sizce
İdrarda belli olmayabilir. Erkense bile kanda daha erken cıkar, saglik ocaginda kan verebilirsiniz. Eger negatif olursa reglnizi bekleyip tekrarlarsiniz. Erken dollenmeysede cikar zaten kanda buyuk ihtimal.

İdrarda belli olmayabilir. Erkense bile kanda daha erken cıkar, saglik ocaginda kan verebilirsiniz. Eger negatif olursa reglnizi bekleyip tekrarlarsiniz. Erken dollenmeysede cikar zaten kanda buyuk ihtimal.
Degerlendirdik ama işte bu belirtiler var sırt ağrım var bel ağrısı felan nebileyim içimden bir ses sanki var dio ama Gine hüsran olmasından korkuyorum

Bu ay aynısın bende oldu maalesef hafif pembe oldu 3 gün bekledim tekrar oldu yine 2 bekledim ertesi gün adet oldum biraz bekle hayal kırıklığı üzüyor

Yok yani ama göğüslerim açıyor kasigim çok ağrıyor 8 gün var adetime olsa cikarmiydi

Eklentiler

• IMG20210904001711.webp
    IMG20210904001711.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
Back
X