Merhaba arkadaşlar

Ne alaka ya insanların durumj olmayabilir bunu başına kalmasındaki amaç kıskançlıkmı ay eltimi bu kıskanıyor ya 😅 benim bildiğim kadınlar arası olur erkek değişikmiş benim annemin durumu yoktu 1 bilezikle geldim 3 çeyrekle 3 çeyreği yıllarca sakladım bu benim annemin zorla yaptığı diyip en sonunda araba alacakken veremem kb diyip gidip bileklik aldım hayır da eşime ne yani ? Ne karışır haddi olmayan işlere burunlarını sokmasın kimse ben onların bileziklerini sahiplenmedim hepsini geri verdim hatta o 1 tane bileziğim de dahil o çeyreklerimide veremezdim ve başıma kalksa ben ona 10 kalkarım 😅😅

Malesef haklısınız acaba ailemin mi hatası diye düsündüm dayanamadım burdan sizlere de danısmak istedim

Ne alaka ya insanların durumj olmayabilir bunu başına kalmasındaki amaç kıskançlıkmı ay eltimi bu kıskanıyor ya 😅 benim bildiğim kadınlar arası olur erkek değişikmiş benim annemin durumu yoktu 1 bilezikle geldim 3 çeyrekle 3 çeyreği yıllarca sakladım bu benim annemin zorla yaptığı diyip en sonunda araba alacakken veremem kb diyip gidip bileklik aldım hayır da eşime ne yani ? Ne karışır haddi olmayan işlere burunlarını sokmasın kimse ben onların bileziklerini sahiplenmedim hepsini geri verdim hatta o 1 tane bileziğim de dahil o çeyreklerimide veremezdim ve başıma kalksa ben ona 10 kalkarımçocukl
Çocuklarım için olay büyüsün istemedim ama

Sürekli bana ablan bizi enayi yerine koydu sahte taktı diyor ama ablam bunu yapacak insan değil ya kuyumcuda yada enistede hata oldu bende bunu önemsemedim zamanında söyledim ve eşim şimdi aileme söyleyince onlarda neden 10 sene önce söylemedin de şimdi söyledin diyorlar mesela ben eşime madem öyle sizinkilerde bozduğu altını geri versinler diyorum oda bana sen önce git ablama o sahteyi nasıl utanmadın taktın de sonra diyor yani ne yaparsam yapayım ben bunun altında kalkamıyorum bak çicuklarımz üzülüyor diyorum gecmiş konular açma diyorum hep açıyor hep ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor ne yapsam acaba

Sürekli bana ablan bizi enayi yerine koydu sahte taktı diyor ama ablam bunu yapacak insan değil ya kuyumcuda yada enistede hata oldu bende bunu önemsemedim zamanında söyledim ve eşim şimdi aileme söyleyince onlarda neden 10 sene önce söylemedin de şimdi söyledin diyorlar mesela ben eşime madem öyle sizinkilerde bozduğu altını geri versinler diyorum oda bana sen önce git ablama o sahteyi nasıl utanmadın taktın de sonra diyor yani ne yaparsam yapayım ben bunun altında kalkamıyorum bak çicuklarımz üzülüyor diyorum gecmiş konular açma diyorum hep açıyor hep ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor ne yapsam acaba
Kaç çocuğun var? Kocana deki bir daha altın lafı edersen boşarim seni.

Herşeyi hep sabreden tek taraf benim kendi ailem eşim eşimin ailesi herkesi ayrı ayrı aman kimse kırılmasın iyide kötüde hep idare ederim bunu herkes bilir kimseyi üzmem ama artık gerçekten çok yorgunum ve artık sağlığımı bile kaybetmek üzereyim benim ne suçum var bilmiyorum ben evime sadık olmaktan başka bişey yapmadım kimseye bı kötülüğüm kötü sözüm olmadı bunlara rağmen hep kaybeden benim

Bana kalırsa senin kocanın derdi altin değil. Huzursuzluk çıkarıp boşanmak istiyor olabilir mi? Altın mevzusu dışında aranız nasıl?
Normalde beni ve çocuklarımızı çok sever ayrıca çokta kıskanç mesela öyle boşanmak istemesi gibi bir durum kesinlikle yok olsa hissederim ama bunları 10 yıl boyunca ara ara böyle çıkarır ortaya huzursuz eder beni

Normalde beni ve çocuklarımızı çok sever ayrıca çokta kıskanç mesela öyle boşanmak istemesi gibi bir durum kesinlikle yok olsa hissederim ama bunları 10 yıl boyunca ara ara böyle çıkarır ortaya huzursuz eder beni
Kimse kırılmasın diye herşeye sabretmeyi bırak sende. Bu zamana kadar bir işe yaramamış işte. Bırak kim kırılırsa kırılsın söylenmesi gereken lafı söyle. Sen kendini milletin ayağına paspas edersen onlarda üstüne basarlar tabi başka ne yapacaklar?

Haklısınız ama bunu artık kendisine ilettim zaten ben artık bu evde hiçbir hata kabul etmeyeceğim diye ya bir tuhaf ne yaparsam yapayım mutlaka bir yolunu bulup kendini haklı çıkarmaya çalışıyor atıyorum Deniz mavi görüyor o siyah der ve bunun siyah olmadığını bile bile sanada mutlaka tamam o siyah dedirtiyor bir şekilde hiç bir şey anlamadım ne yapacağım bilmiyorum

Böylesi bir insana nasıl bir cevap verirsem hepsinde bir şeyler çıkarıp olay çok büyüyor çok zor

Sizin eşiniz aileniz ne yapsa da memnun olmayacak. Yani okul masrafını da verse harçlık da verse eşinize yetmeyecek. Bu kadar asalak yaşanmaz ki. Kimseye güvenmesin bu evin geçimini o sağlamak zorunda. Kendi ailesi de aman aman bir şey takmamış. Yani şu an babanız 1 bilezik taksa olay kapanmayacak. Amacı üzüm yemek değil eşinizin. O zaman da başka şey başınıza kakacak. Sanırım ailesinin aldığı altınları böyle bastırmaya çalışıyor.

Haklısınız ama bunu artık kendisine ilettim zaten ben artık bu evde hiçbir hata kabul etmeyeceğim diye ya bir tuhaf ne yaparsam yapayım mutlaka bir yolunu bulup kendini haklı çıkarmaya çalışıyor atıyorum Deniz mavi görüyor o siyah der ve bunun siyah olmadığını bile bile sanada mutlaka tamam o siyah dedirtiyor bir şekilde hiç bir şey anlamadım ne yapacağım bilmiyorum
Muhatap olma, kendini açıklamaya çalışma. Sana deniz siyah diyorsa hayatım bu senin fikrin ben mavi olduğunu düşünüyorum de ve konuyu kapat. Altın içinde böyle. Ailenin şartlarını anlatmaya çalışma. Sen böyle yapınca o kendini haklı görüyor.

Arkadaşlar burdan sizlerle bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum ben yaklasık 10 senedir evliyim ve çocuklarım var ben evlendiğim zaman babam maddi olarak çökmüstü ve bana takı yapamadı ve şuanda erkek kardeşim evleniyor ve ona takı yapacağını söylüyor babam ben bu duruma çok üzüldüm ben 10 senedir el kapısındayım bana bir gram bile altın yapalım demediler şimdi kardeşime yapıyorlar ve bunu eşim bana kalkınç ediyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum ve ailemde başka takı takanda olmadı bana çeyiz parası verdi akrabalarım çeyiz yapmak için takı yerine ama eşim bunu anlamıyor ve ailem annem babam bana manevi destek te hep olurlar ne yapmam gerekiyor birde ablamın bana bilezik takmısti oda sahte çıktı ben ozamanlar söylemedim zaten ablamın evi huzursuzdu hep boşanma asamasındaydı ve bosandılar eşim bunları bana hep kalkınç ediyor ben ne yapmalıyım çok çaresizim eşime söylersem söyleyeyim hep beni yanlış anlıyor ailemlede konusmuyorum oyüzden
10 yıl öncenin hesabını yapan kocan için ailenle niye küsüyorsun?

Kocan tam bir aç gözlü karaktersiz . Ablanın yaptığında senın suçun ne ailen fakirdiyse almayaydı bunun nesini 10 senedir baş kalkıyor . Diyemıyor musunuz hayırdır sen beni para altın beklentisiyle mi aldın ben 2 bebe verdim sana neyine yetmiyorum da gözünü babamlara diktin die. Ya bi zahmet iki çocuk verdıgınız adamın karşısında da konuşun ablacım bu kadar ezik davranmayın !

Ailenle konuş lutfen sonra pişman olursun.adam iflas etmiş ne yapabilir ki

yapmayın kendinize de ailenize de bunu

defalarca yazmak eziklenmek

Kocanızı da susturacaksınız bi şekilde. Ona da defalarca ama babamın durumu yoktulu cümleler kurarsanız mevzu kapanmaz

Huzursuzluk çıkarıp boşanmak istiyor olabilir mi? Altın mevzusu dışında aranız nasıl?

Amacı üzüm yemek değil eşinizin. O zaman da başka şey başınıza kakacak

kendini açıklamaya çalışma. Sana deniz siyah diyorsa hayatım bu senin fikrin ben mavi olduğunu düşünüyorum de ve konuyu kapat

kocan için ailenle niye küsüyorsun?

Ailenle barış

Kocanda "eski konuları açtığım için özür diliyorum" demeli bir şekilde. Saygı budur.

Nasıl çok sever ya? 10 yıldır bizim kapımızdasın lafı dönüyor ortada. Karısını seven adam söyletir mi bunu? Kendi kendinize kafanızdan sevgi uyduruyorsunuz. Benim buradan midem bulandı kocanızdan. Kendi ailesi altını takıp ertesi gün geri almış. Belki onlar da sahteydi, keşke kuyumcuya götürüp kontrol ettirseydim diyemiyor musunuz? Onu kırmayayım, bunu demeyeyim, aman ağzımızın tadı bozulmasın... Utanmaz ahlaksız adamlarla çocuk üstüne çocuk yapıyorsunuz. 10 senedir senin ailen şöyle böyle, kapımızdasın bir şeylerini görmedik vs. niye ezikletiyorsunuz kendinizi? Ailenizle niye görüşmüyorsunuz, beş para etmez kocanızı mutlu etmek için mi? Ben bazı kadınları anlayamıyorum, kötü muameleden huzursuzluktan mutsuzluktan mutlu oluyorlar. Sizin bu adamla evli kalma motivasyonunuz ne? Bugün başınıza bir şey gelse muhtaç kalsanız ailenize gelin alın bunu diyecekler.

Çalışmama fırsat vermediler derken, elinizi ayağınızı bağlayıp odada mı tuttular sizi? İş bulup gittiniz de kolunuzdan tutup eve mi getirdiler? O fırsatı siz vermemişsiniz kendinize. Kendi adınıza karararı başkasına verdirmişsiniz. Ayakları üstünde duran bankada maaşı parası olan kadın olsaydınız kocanızın çenesi kapanırdı. Verirdiniz eline parasını pis paragöz adamı sustururdunuz. 10 senedir kimsenin kapısında değilim kendi evimin hanımıyım, çocuklarımın başındayım beğenmeyen defolsun gitsin diyemiyor musunuz?

Bu söylediklerinizi hep söylüyorum evet dediğiniz gibi param olsaydı bunların hiçbirini yapamacaktı ama bakalım bundan sonra hepinizin dediklerinizi kaile alacağım bakalım tesekkür ederim yorum yapan herkese

Back
X