A arzu_59 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2010 2 0 86 Tekirdağ 9 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu_59 #1 ben yenı gırdım aranıza allah hepınıze tum guzel anları yasatır 2010 yılında saglıklı, huzurlu ,mutlu, bırde aranızda mol yanı üzüm gebelık geciren varmıydı?
ben yenı gırdım aranıza allah hepınıze tum guzel anları yasatır 2010 yılında saglıklı, huzurlu ,mutlu, bırde aranızda mol yanı üzüm gebelık geciren varmıydı?
E expectation Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2010 24 0 36 İstanbul 23 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu_59 #2 arzu_59 .!.: ben yenı gırdım aranıza allah hepınıze tum guzel anları yasatır 2010 yılında saglıklı, huzurlu ,mutlu, bırde aranızda mol yanı üzüm gebelık geciren varmıydı? Genişletmek için tıkla... arzu merhaba ben geçirdim mol gebelik şu an doktor takibindeyim.temmuz ayında kürtaj oldum.senin değerlerin ne zaman düştü?bu gebelik hakkıda bi bilgin var mı?senin yazının üstünden baya geçmiş ama cevap verirsen sevinirım.
arzu_59 .!.: ben yenı gırdım aranıza allah hepınıze tum guzel anları yasatır 2010 yılında saglıklı, huzurlu ,mutlu, bırde aranızda mol yanı üzüm gebelık geciren varmıydı? Genişletmek için tıkla... arzu merhaba ben geçirdim mol gebelik şu an doktor takibindeyim.temmuz ayında kürtaj oldum.senin değerlerin ne zaman düştü?bu gebelik hakkıda bi bilgin var mı?senin yazının üstünden baya geçmiş ama cevap verirsen sevinirım.