- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
evlilik hayatımdaki kendim ile ilgili olumsuz bir huyumdan bahsetmek için açtım konuyu ve sizlerden fikir almak için.26 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 yaşında bir ğolum var.ikinci çocuğu 8 aydır istiyoruz ama benim hipotiroidi hastalığım yüzünden olmuyor yani doktorumun dediğine göre bu.bu hastalık bende aşırı sinirlilik yapıyor.ve yapım gereği biraz fazla takıyorum herşeyi kafama.herkes gibi benimde evlendiğim ilk zamanlarda çok sorunlarım oldu kayınvalidem ve eltimle.aynı apartmanda oturuyoruz.hep alttan alan aram bozulmasın diye susan ben oldum ama yaş ilerledikçe midir nedir artık kabul edemiyorum bazı şeyleri eskisi gibi yok çok şükür artık kavgalar ama illaki oluor arada ve ben sinirli olmamadan dolayı da onlarla aram bozulsa da eşimden ve çocuğumdan çıkarıyorum hıncımı.evimde huzurum kalmıyor.bu çok büyük bir hata biliyorum ama elimde olmuyor ikincisini de istiyoruz o da olmadıkça daha da moralim bozuluyor.nasıl atlatabilirim bu durumu?birde hipotiroidi olup da hamile kalan var mı yardımcı olur musunuz bana ?