• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlarım nolur yardimci olun bana ?

Dünden önceki gün onumudun bir kız geçiyordu poposunu baktı napiyosun sen dedim vala gözüm daldı dedi sanki sen bakmiyonmu kızlara dedi
Sen bakmıyon mu kızlara mi dedi??

Seni erkek zannediyor galiba esin karısıyla değil erkek arkadaşıyla konuşuyor sanki ağır saçmalamış....

Ayrıca ölmek falan ne alaka abartma ya.

Kendimi çok zorluyorum ama cıks, tam inanacağım, olmuyor, kahretsinki(!) inanamıyorum.

Bu an baya akılda kalıcı bir an aslında psikolojik olarak biliyor musun?
Yani o fotoğrafı nasıl beğendiğinizi gecesi gündüzü hatırlamanız gerek şu pişmanlıkla doğru orantılı olarak.

Hadi instada anlarım da, facede nasıl yanlışlıkla beğeniliyor o da bi şey? Fotoğrafın üzerine çift tıklayınca beğeni yapmıyor orası, bizzat beğen butonu kullanmanız lazım. Orada mı gitti hafıza?

Adam haliyle çalışıyor olduğu için şimdi de iş yerine gelmeyi sürdürüyor olabilir mi?
Kasıntı bir yazı hissi aldım buradan kusura bakma.

Burası biz okuyuculara verilmek istenen çelişki-polemik nokta olmalı diye düşünüyorum.

Allah bağışlasın. Eh, bir çıkmaza bağlanmalıydı konu tabi o da atlanmamış.

Güzel.

Haha söylenecek söz bırakmadın :KK53:

cok tatlısın o hormondandır :) erkekler evlıyken bla bla kımseyı begenıp sosyal medyada takıp etmıyormu amann salla

Amma abartmissiniz hayatiniza devam edin. Yok adam anladı mo yok eşime bakınca gözlerim doluyor vs vs. Erkekler bütün gün kadınların iç organlarina varan a kadar bakıyorlar abartma artık istersen

Back
X