Merhaba azalan adet dönemim

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
721
266
103
31
Merhaba arkadaslar azalan adet dönemi için gitmiştim doktora. 32 yaşındayım hormonlarım cok mu kötü amh falan kötü şeyler yazıyor intermette daha randevuya cok var anlayan var mı

Eklentiler

• 1000028610.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 88
Of ya ne yapabilirim birden bire 1 yılda azaldı tüm değerlerim
yapılacak bir sey yok. amh değeri yükseltilemez. ama sağlıklı beslenerek, düzenli hareket ederek en azından kaliteli yumurtlamayı sağlayabilirsiniz.

eğer gebelik düsünüyorsanız da yumurtalarınızı dondurabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar azalan adet dönemi için gitmiştim doktora. 32 yaşındayım hormonlarım cok mu kötü amh falan kötü şeyler yazıyor intermette daha randevuya cok var anlayan var mı
Merhabalar,
35 yaşındayım. Bende sizin gibi erteledikçe erteledim. Evliliğin tadını çıkartalım, iyice gezelim, yurt dışına çıkalım diye diye 10 yıllık evliyim. AMH değerim şükürler olsun iyi durumda ama bende rahim tembelleşme ile birlikte sebebi bilinmeyen infertilite çıktı. Tavsiyem zaman geçtikçe gerçekten annelik duygusuna düştüğünüzde daha çok çabalayıp üzülmemeniz. Bu sebeple yumurta dondurma işlemi yapmanız kafanızı da rahatlatır diye düşündüm. Tabi ki sizin ve eşinizin kararı.

Bende böyle çok çok cocuk sevdalısı değilim ama 1 tane de olsun isterim maddiyat kaynaklı yapamıyoruz malum ülkede herşey çok zor. Bilmiyorum napabiliriz bu durumda. Yapabilecek durumumuz da yok.

Amh düşük, doğal yolla da olabilir ama yasına göre oldukça düşük. Regl 2-3 günden birinde gidip folikül sayımı yaptırın bence düşünmüyorsanız da dondurma işlemini araştırabilirsiniz. Bazen işin içine girince amh dışında da engel faktörler çıkabiliyor elimine edebilmek adına bence şimdiden eşiniz de aiz de tetkiklerinizi yaptırın derim

Randevu aldım bugün 27ne tedirgin oldum çok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…