Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim teste gore var kanla netlestir regl ne kadar kaldiKapaklı olanlar days doctor açık olan prodoctor ben erken başladım test yapmaya içimde bir his vardı inşallah doğrudur bir hafta var aralarında bebek varmı acaba
Aetimed yalanci pozitif bosuna para vermeyin days doctor ve prodocktormus testleri arkadasinArtımed bu sanırım bende de boyle hafif göründü ama regl oldum neden böyle gosterıyor bu bende anlamış değilim hayallerle oynuyor ki doktora göründüm amh degerın düşük tüp bebek dıyor baya stres yaptı her şey beni
Merhaba canım artımed değil yazmıştım markalarıArtımed bu sanırım bende de boyle hafif göründü ama regl oldum neden böyle gosterıyor bu bende anlamış değilim hayallerle oynuyor ki doktora göründüm amh degerın düşük tüp bebek dıyor baya stres yaptı her şey beni
İnşallah vardır canım ya aralıkta düşük yaptım korkuyorum biraz ondada 8 gün önce belli oldu kan verdim 44.9 çıktı fakat 11 gün sonra düşük olduCanim teste gore var kanla netlestir regl ne kadar kaldi
Uzulme.canim hamile kalabilmekde guzel bende dusuk yaptim 8 haftalik olmam.lazim di ama 5 hafyalikta kaldi kesem gelismedi bebegimİnşallah vardır canım ya aralıkta düşük yaptım korkuyorum biraz ondada 8 gün önce belli oldu kan verdim 44.9 çıktı fakat 11 gün sonra düşük oldu
Uzulme.canim hamile kalabilmekde guzel bende dusuk yaptim 8 haftalik olmam.lazim di ama 5 hafyalikta kaldi kesem gelismedi bebegim
Sat ve bat ne zmandi acaba adete kac gün var