Merhaba bayanlar aranızda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim

btlmslna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
8
2
1
39
Kapaklı olanlar days doctor açık olan prodoctor ben erken başladım test yapmaya içimde bir his vardı inşallah doğrudur bir hafta var aralarında bebek varmı acaba

Eklentiler

• 20250226_031203.webp
    46 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20250303-WA0002.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
Artımed bu sanırım bende de boyle hafif göründü ama regl oldum neden böyle gosterıyor bu bende anlamış değilim hayallerle oynuyor ki doktora göründüm amh degerın düşük tüp bebek dıyor baya stres yaptı her şey beni

Aetimed yalanci pozitif bosuna para vermeyin days doctor ve prodocktormus testleri arkadasin

Merhaba canım artımed değil yazmıştım markaları

İnşallah vardır canım ya aralıkta düşük yaptım korkuyorum biraz ondada 8 gün önce belli oldu kan verdim 44.9 çıktı fakat 11 gün sonra düşük oldu
Uzulme.canim hamile kalabilmekde guzel bende dusuk yaptim 8 haftalik olmam.lazim di ama 5 hafyalikta kaldi kesem gelismedi bebegim

Çok üzüldüm senin adınada 5.5 aylık bebeğimi kaybettim kesem delinmiş o çok zor geçti 1.5 yıl kendime gelemedim bende

Merhaba yeni gördüm msjınızı takvime göre 11 de olmam gerekiyor ama ben hep 3 gün önce olurum düşükte 20 Aralık 16 ocak 12 şubat böyle devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…