Merhaba bazılarınız beni hatırlayacaktır...eşimle aramızdaki durum

kardelen84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
180
41
118
Ankara
Merhaba arkadaşlar hamileliğimde 31. Haftamdayım ve çokzorbir hamilelik geçirdiğimi biliyorsunuz hayırlayanınız varsa epeydir konu açmadım ..
Eşimle sıkıntılar devam etmiyor ama ondaki inanılmaz değişim beni mahvediyor değiştiğini kabul etmiyor ama okadar farkediliyor ki... (((
İlk eşim aldattığı için boşandım bu eşim biliyor ve bı tarz konularda çok hassas olduğumu biliyor tanıştığımız dönemde de evlendikten sonra da dikkat etti bu duruma evlenmeden önce bana sadece 2 ciddi ilişkisinden söz etmişti ..
Şu son 2 ayda konuştuğu konuları yazıyorum
Eylülde amerikaya gidecek 3-4 gün adını hiç duymadığım bir şehir kızkardeşi nasıl bir yer diye sorunca bizimkinin cevap: çok muhafazakar heryerde serbest orası fuhuşun vs yasakolduğu bi yermiş öyle bi yere gidiyorum( sizin de akşınız karışmaz mı bu mu yani tanımlama şeklin diye???)
Geçenlerde bi kız arkadaşından bahsediyor ( ki bu konular kolay kolay açılmaz) üni de bi kız arkadaşı varmış atile bodruma gidecekmiş gitmeden önce de buna demiş ki: orda uslu durmayabilirim. Bana bi kal geldi birlikte mi oluyodunuz ve öyle kaşar biriyle mi oldun dedim? Çok moralim bozuldu ertesi gün bu sefer başka bi kız arkadaşından bahsediyor bi film izlemişler o filmden çok etkilenmiş evliliğe karşı bi filmmiş film bitince evlilik böyleyse ben senle evlenmicem fln 2 gün üstüste bu konuşmalar olunca tepem attı sonra özür diledi haklısın nidaha konuşmucam diye
1-2 gün sonra da tv izlerken rio karnavalını gösterdi evlenmeden önce gitmek isterdim dedi neden dedim ne bilim işte aabaha kadariçki dans.. Evlilik şimdi sorumlulukya fln diye saçmalamaya başladı(( ben de ne diyosun dedim ağır mı geldi sorumluluk dedim niye dans ve içki mi yani amacın dedim açıkça seks ! Tartıştık vs Bir de etrafa çok bakınıyor dışarı çıktığımızda önceden böyle değildi(( kızlar eşime eskisi gibi güvenmiyorumveböyle devam ederse hayat bana çok zorolacak( sizce abartıyor muyum yoksa sinirlenir miydiniz
Ctesi psikologla randevumız var bınları anlatıcam ama hiç rahatlayacağımı sanmıyorum(

Üst üste gelince konular biraz dikkat cekici olmus... ama bence cokda onemsemeyin..laf olsun diyr söylenmiş şeylerde olabilir.. eski konunuzu da hatırlıyorum. . Zaten icinize o zamandan bir suphe yerleştiği için her dediği yaptığı size baska anlamlar ifade eder.. tabi yinede takipte yarar var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet arkadaşım bu eşimle ilgili içimde bir şüphe yaşamak en son istediğim şeydi ve dediğin gibi yerleşti( zaten en çok bu yüzden üzülüyorum

Diğer konularınızı hatırlamıyorum. Hamilelikle ilgili mi acaba bu durumunuz yoksa sürekli mi? Sürekliyse durum ciddi ama zaten terapi de alıyor muşsunuz. Ne tavsiye verilir bilemedim.

Bu konuşulanlar o kadar normal geldi ki bana. Amerikada gideceği yer muhafazakarmış, belki bunu sizin bu tutumunuzdan dolayı belirtti. Sizi rahatlatmak için yani.

Eski sevgililer adı üstünde eski zaten. Sizden önce vardılar, sizi tanımadan önceki hayatıyla yargılayamazsınız ki eşinizi. İstediği gibi birileriyle olmuş olabilir, onun tercihi yani.

Rio konusunda da eşinize hak verdim doğrusu. Ben evli olduğum halde fırsat bulsam giderim valla. Hayat içki ve danstan ibaret değil tabi ( bu sorunuz da biraz gereksi olmuş) ama dünyaya bir kez geliyoruz. Bi kaç güncük dağıtma fırsatı varsa buna herkesin hakkı vardırdiye düşünüyorum. İçkiyle danstan kimseye zarar gelmez.

Ilk 2 konuda size tamamen katiliyorum. Amerika ile ilgili sozu ve eski sevgililer.. Fakat 3.su bana garip geldi. Yani benim esim de oyle birsey dese bildigin cingar cikartirdim. Rio sonucta popolari acik dans eden kadinlariyla meshur yani Birak oraya gitmek istemesini, Rio kelimesini cumle icinde kullansa bile kafasini kirabilirim

Son düzenleme:

Haha muhtemelen ben de rioda totomu açıp dans edeceğim için koymaz pek oratama uyum sağlamak lazım dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…