Merhaba ben erkek arkadaşımla 3 kere korunmasız bir ilişkiye girdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamile kalsanız tüm stresi ve sonrasındaki sorunları yaşayacak olan sizsiniz. Sevgilinizin umrunda olmaz.
Bu kadar pervasız olmayı bırakın, testle beraber bir paket de kondom alın.

Valla ne diyim ınsallah degılsındır beklıyelım hep beraber erken gebelık testı al bısey varsa net olur en azından
Test yaptım ilk baktığımda tek cizgiydi 1.30 saat sonra böyle oldu anlayamadım

Eklentiler

• IMG_3849.webp
    IMG_3849.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 72
Zaten bu gidişle bir daha istesen de hamile kalamayacaksın.🤦🏻‍♀️

Korunmadan ilişkiye girerek o riski göze alıyorsun. Erkek arkadaşın bencilse o böyle istiyorsa hayatından çıkar. Test yapıp duracak mısın böyle

İnşallah hamile değilsinizdir sonradan içtiğiniz ilaçla muhtemelen ya düşük yaparsınız ya da sağlık problemleri olan bir bebek dünyaya getirirsiniz.

Ya birde 1 değil 2 değil neden kendinize değer vermiyorsunuz tüm cereme sizde. Bari geri çekilseydi.

Ne korunmayı ne test yorumlamayı biliyorsunuz. Hatta kâğıda yazılanı bile anlamıyorsunuz ama ilişkiye giriyorsunuz 💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️

1 değil 2 değil tam 3 kere. Rabbim akıl fikir versin

Tabi değil ama bari bir çabası olurdu adama bak kafasına göre takılıyor
Sorun konu sahibinde. Erkek her ne kadar prezervatif kullanmak istemiyorum zevk alamıyorum dese bile ( konu sahibinin erkek arkadaşı böyle bir bahane mi sundu onu bilmiyoruz tabi) kadın kendi iradesini ,aklını kullanıp korunmalı ya da kendisine saygısı olmayan bencil sevgilisini terk etmeli. 5 dk zevk alınacak diye günlerce strese girip düşünmeye , o kadar hap yutmaya değmez.

Ertesi gün hapı senede 2'den fazla kullanılmıyor diye biliyorum.

Bir kez başınıza geldikten sonra nasıl tedbir almazsınız aklım almıyor.

Ben kendi telaşlarıma sağlık anksiyetesi diyorum ama normal olan benimki diye düşünüyorum artık.

Back
X