Sonunda benimde Yeni bi okulum var ve yarın başlıyorum, Allahın izniyle
Sorunum, çok fazla utangaç , çekingen ve heycanlı olmam.
Heycan gelip gecici ama utangaçlıgımı yenmem gerek :/
ve diger bi sorunumda arkadaş edinmek yani tanımadığın birinle
nasıl konuşma başlatılır ne üzerinden konuşulur ?
Deneyimli ablalarımdan yada emsallerımden yardım bekliyorum
utanmana sebep olacak hiçbirşey yok karşındakilerde senin gibi bir insan sonuçta önce bunun farkına varmalısın
tanışırken sanki daha önce onunla karşılaşmışsın ama hiç konuşmamışsın gibi yap yani yüzünü tanıdığını düşün sonrada ortak noktalarınızı yakalamaya çalış mesela dersten bahset nereli olduğunu sor adını falan sor
zaten karşındaki de eminim heyecanlı ve çekingen olur
bir süre sonra açılırsın merak etme
utanmana sebep olacak hiçbirşey yok karşındakilerde senin gibi bir insan sonuçta önce bunun farkına varmalısın
tanışırken sanki daha önce onunla karşılaşmışsın ama hiç konuşmamışsın gibi yap yani yüzünü tanıdığını düşün sonrada ortak noktalarınızı yakalamaya çalış mesela dersten bahset nereli olduğunu sor adını falan sor
zaten karşındaki de eminim heyecanlı ve çekingen olur
bir süre sonra açılırsın merak etme
evet galiba zamanla bile aşarsam büyük bi olay tamam bn teşekkür ederim rahatladı icim biraz
teşekkür ederim : ))
---
Diger herkesde yazabilir yalnız hissettim
hiç kasma kendini rahat ol
sonuçta o insanlarda senin gibi yeni başlayacaklar
sen okula başla arkadaşlarında olucak çevrende ve bunların nasıl geliştiğini anlamayacaksın bile kendiliğinden olur görceksin:)
Bak daha yeni bi çevreye giriyormuşsun
Kendini nasıl tanıtırsan sonuna kadar öyle gider
Lise yıllarından önce ben de aşırı çekingen ve sessiz biriydim
Liseye başlamadan önce karar verdim kendimi yeni tanıtacağım bir ortam nasıl başlarsam öyle gider dedim.
Ve gerçekten dediğim gibi oldu hiç çekingenliğim kalmadı diyebilirim bide özgüvenim yerine geldi ve başarılı bir öğrenci oldum o sene.
Sana tavsiyem insanlarla muhabbet etmeye çalış
Onların senden üstün hiçbir yanı yok herkes tek başına bi birey
Umarım güzel bi öğrencilik hayatın olur
Başarılar