Merhaba bende hamileyimm

Dorukeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 7 yıl aradan sonra bende HAMİLEYİM ancak ultrasonda kese görünmedi kan testi yaptılar ve sonucum 1200 çıktı cuma gün tekrar gelmemi söyledi doktor aranızda buna benzer bir durum yaşayan varmı acaba? Bana yardımcı olabilirmisiniz..

merhaba arkadaşlar 7 yıl aradan sonra bende hamileyim ancak ultrasonda kese görünmedi kan testi yaptılar ve sonucum 1200 çıktı cuma gün tekrar gelmemi söyledi doktor aranızda buna benzer bir durum yaşayan varmı acaba? Bana yardımcı olabilirmisiniz..

hayırlı olsun canım dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınn.bildiğim 6 haftadan önce kese gözükmezmiş.hatta 8.haftada gören varmış :)) kafana takıp mutluluğa gölge düşürme nazından dır o nazından :34::46:

Merhaba arkadaşlar 7 yıl aradan sonra bende HAMİLEYİM ancak ultrasonda kese görünmedi kan testi yaptılar ve sonucum 1200 çıktı cuma gün tekrar gelmemi söyledi doktor aranızda buna benzer bir durum yaşayan varmı acaba? Bana yardımcı olabilirmisiniz..

gözünüzaydın hayırlı uğurlu olun...Allahım sağlıklı gebelik geçirmenizi ve sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.. Merak etme henüz kesenin görünmesi için erken.. belki cumada görünmeyebilir,görünmezsede korkma...herkesin bünyesi farklı olduğu için farklı zamanlarda kese görünüyor..kese göründükten 15-20 gün sonrada bebişin kalp atışını dinlemeye gidersiniz inşallah.. folik asit ilacını kullanmayı ihmal etme, bol bol su iç ve soluna yatmaya gayret et. tekrar hayırlı olsun

cnm adetin kaç gün geçti... benim gecikmeden 2 hafta sonra kese 4 hafta sonra kalp atışı duyuldu endişelenme değerin geyet yüksek. ayrıca dr giderken mesanenin dolu olmasına dikkat et ozmn daha iyi görünüyo ben boşken gittim bilmeden alttan baktı kese için çok korkmuştum :17: hayırlı olsun allah kucağına "kucağımıza" almayı nasip etsin.

kızlarında dediği gibi suyunu ihmal etme dr ztn ilaç vermiştir dikkat et bol bol dinlen :))

Back
X