Merhaba bende yeni ye oldum ve derdim var

Canim insallah Rabbimiz hakkinda herseyin hayirlisini verir..ilk evliliginde talihsiz olaylar yasamissin umarim bundan sonra yasamazsin hersey cok guzel olur...ruh esini bulmana cok sevindim..bu ask senin kisa surede toparlanmana yeniden hayata asilmana neden olmustur..bu cok guzel..ama babaninda dedigi gibi cok acele etme.gerci nezaman evliligi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama en azindan birsure daha bekle.cok uzatmak da iyi olmuyor hayirli isleri..ayrica karsindaki insani en iyi sen tanirsin.bana gore bir insan 6 aydada belli eder kendini ama buyuklerin acele etme diyorsa kisa bi sure daha bekle derim..Mutluluklar diliyorum...zemuszemus

Canim hemsom benim, Allah gönlüne göre versin. Eger mutlulugu yakaladigina inaniyorsan, birakma derim ben. Zamanla hersey düzelir. Ama ailene karsi da iyimser ol, yani onlar annen baban ve eger birgün Allah korusun o da seni birakirsa, gidecegin tek yer orasi, baba ocagin...Dikkatli olmani tavsiye ederim...Allah mutlu etsin

amin canim cumleten hemde neler neler yasadim neyin iyi neyin kotu oldugunu ayirt edebiliyorum evet bana cok umut oldu allah onu basimdan eksik etmesin insallah yanlis demesim 7 aydir birlikteyiz buyuklerime kalsa kimle evlenirsem evleniyim baba evine doncekmii bende diyorumki bende mutlu olmak istiyorum bunu allah bana hissettirdikten sonra uzatmak istemiyorum :1hug:

Allah gönlüne göre versin , umarım herşey gönlünce olur. Ama sen ailene sakın sırtını dönme..

sagol canim aileme sirt cevirmeyi bende hic istemem aile dediysem babama bastan kacmak bana yakismaz ama bende 7aydir mutluysam boyle kalmak istiyorum yeni seneye onunla girmek istiyorum benim icin 7 ay yeterli ama gelip konusacak isteyecek artik kimle gelirse ailesi yok istemiyor zaten ve vermezlerse ben cantami alir giderim kacmam hemde gunduz giderim bana kendi diyor seni vermezseler alir giderim

slmm hemsomm herkezin allah gonlune gore versin insallah birakmam zaten saoll canimm:1hug:

kimseyi tınlamayınzemuszemus
eğer ailesi sizi sırf 'dul'olduğunuz için/bu laftan nefret ediyorum)istemiyorsa,ve sevgilinizde sizin yanınızda olduysa helal olsun o adama!
erkeğin dulu olmuyo,ama kadının oluyo..bu konuyu burda kısa kesicem ama kadın 1 değil 10 evlilikte yapıp boşanmış olsa sevmek sevilmek hakkıdır
hiç moralini bozma,bırakma sevdiğin adamı

bizi olum bile ayiramaz allahin izniyleopuyorumnanaktan
evet sonuna kadar yanimda allaha sukur sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…