- Konu Sahibi TraBzonlu61
-
Canim insallah Rabbimiz hakkinda herseyin hayirlisini verir..ilk evliliginde talihsiz olaylar yasamissin umarim bundan sonra yasamazsin hersey cok guzel olur...ruh esini bulmana cok sevindim..bu ask senin kisa surede toparlanmana yeniden hayata asilmana neden olmustur..bu cok guzel..ama babaninda dedigi gibi cok acele etme.gerci nezaman evliligi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama en azindan birsure daha bekle.cok uzatmak da iyi olmuyor hayirli isleri..ayrica karsindaki insani en iyi sen tanirsin.bana gore bir insan 6 aydada belli eder kendini ama buyuklerin acele etme diyorsa kisa bi sure daha bekle derim..Mutluluklar diliyorum...zemuszemus
Allah gönlüne göre versin , umarım herşey gönlünce olur. Ama sen ailene sakın sırtını dönme..
Canim hemsom benim, Allah gönlüne göre versin. Eger mutlulugu yakaladigina inaniyorsan, birakma derim ben. Zamanla hersey düzelir. Ama ailene karsi da iyimser ol, yani onlar annen baban ve eger birgün Allah korusun o da seni birakirsa, gidecegin tek yer orasi, baba ocagin...Dikkatli olmani tavsiye ederim...Allah mutlu etsin
allah mutluluk versin diyecek bişey kalmamış mutlu olun
kimseyi tınlamayınzemuszemus
eğer ailesi sizi sırf 'dul'olduğunuz için/bu laftan nefret ediyorum)istemiyorsa,ve sevgilinizde sizin yanınızda olduysa helal olsun o adama!
erkeğin dulu olmuyo,ama kadının oluyo..bu konuyu burda kısa kesicem ama kadın 1 değil 10 evlilikte yapıp boşanmış olsa sevmek sevilmek hakkıdır
hiç moralini bozma,bırakma sevdiğin adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?