Merhaba Benim gibi 80+ kiloda hamile kalan annelerimiz varmı?

Sağlıklı bir gebelik için zayıf olmak şart mı?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

birbucukinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
28
12
1
Merhaba kızlarr Ben bebeğime 82 kiloda hamile kaldım. Şuan 2inci aydayım 83 kiloyum. Benim gibi olan anne adaylarımız varmı? Veya aynı kilolarda hamile kalmış doğum yapmış annelerimiz varmı?

86 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim kızım 3.250 gram sağlıklı doğdu 2 yaşına giricek 3 ay snra suan 92 kiloyum

Camim ben 32 haftalik hamileyim 77 ile hamile kaldım şuan 91 kiloyum çok kilo aldım boyum uzun olduğu için pek göstermiyorum evet ama yürürken bile rahatsız oluyorum maalesef tabikide az kilo ile hamileliği bitirmek büyük şans ama en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı doğum yaptıktan sonra verirsin kilo en son takacağın şey olsun hamileliginin tadını çıkar bence her beden aynı olmak zorunda degil

80 ile hamile kaldım 21.haftaya gircez şuan 83 kiloyum bakalım az kilo ile bitirirsek yeter yapcak bişey yok abur cubur tatlı hamur işi yememek lazm dikkat edeceğiz inşallah saglıklıca alırız yavrularımızı kucagımıza:)

98 ıle hamıle kaldım 30. hafta bıttı 106 kılo olmusum.. ortalama 12 ıle tamamlamak hedefım... ılk baslarda ac yattıgım gunler oluyordu kılo alcam dıye ama 120- 130 ıle normal doguma gıren ornekler var etrafımda o yuzden cok da kasmıyorum artık. Bebişin sağlığı ve beslenmesı daha onemlı kılo verılır herhalde :)

Bende ilk gebeligimi beklerken 80 kiloydum . dr.um zayıflamassan bebegin olmaz dedi. Sıkı bir diyetle 63. e düştüm. Hamile kaldım ..27 kilo aldım 90/kilo doğum yaptım. Şimdide 74 le hamile kaldım 4 kilo aldım bile. İlkinde şekerim ve tansiyonum çok yüksekti. Şimdi daha iyi gibi.. Bakalım sonumuz ne olacak

Bende tedaviye basladigimd 83 dum.hamile kaldigimda 85.simdi 85.5 kiloyum 6 haftalik hamileyim.ekmek pek yemiyorum tatli cikolata yok.sabah limonlu su bulantima iyi geliyor birde az araliklarla meyve vs atistiriyorum.umarim kilo almam bende cok korkuyorum.

Bende 83 ile hamile kaldım çok dikkat ettim sağlıklı beslenmeye şuameyvemi de yedim corbamida içtim çok kilo almadım

Back
X