- 25 Nisan 2017
- 28
- 12
- 1
- Konu Sahibi birbucukinsan
Merhaba kızlarr Ben bebeğime 82 kiloda hamile kaldım. Şuan 2inci aydayım 83 kiloyum. Benim gibi olan anne adaylarımız varmı? Veya aynı kilolarda hamile kalmış doğum yapmış annelerimiz varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet yapıyormusunuz?Ben senden de kiloluyum malesef . 92 ile hamile kaldim 5. Aydayim 96 olmusum![]()
bebegim 3.650 dogdu92 kilo hamileydim.beslenme uzmani ile doguma 104 kilo ile girdim.20 gun sonra 95 kilo oldum.
Sadece 3 kilo almanız çok güzel inşallah bende aynı olurumBende ayniyim. 80 kilo ile hamile kaldım. 20.haftamdayim 83 ile devam ediyorum. Hamile diyetleri falan var kilo olunca düşünmeden edemiyor insan :/
Bende bebek önceki diyete devam ediyorum ama tek farkla bitki çayı vs yok92 kilo hamileydim.beslenme uzmani ile doguma 104 kilo ile girdim.20 gun sonra 95 kilo oldum.
ben 2.ayimda gittim.ondan oncediyet yapmadimBende bebek önceki diyete devam ediyorum ama tek farkla bitki çayı vs yok
10 kilo cok iyi aslında Maşallah Allah bağışlasın bu arada86 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim kızım 3.250 gram sağlıklı doğdu 2 yaşına giricek 3 ay snra suan 92 kiloyum
Sağol cnm allah razı olsun insallah sende az Kilo alarak doğumunu yaparsın sağlıkla kavusursun bebegine10 kilo cok iyi aslında Maşallah Allah bağışlasın bu arada
Cuma günü tekrar bi düzenleme yapıcaklarmı sorucam hastaneye gittimdeben 2.ayimda gittim.ondan oncediyet yapmadim
İnşallahhh çok teşekkür ederimmSağol cnm allah razı olsun insallah sende az Kilo alarak doğumunu yaparsın sağlıkla kavusursun bebegine