Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sonuncusunu sağlık ocağında yaptırdım o düşük çıktıAyni yerde mi yaptirdiniz
Randevu aldım Çarşamba günü görünücem doktora ben normalde çok afedersiniz ama kabızlık için gitmiştim çok sancım vardı adetimde gecikince acilde test yaptılar pozitif çıkınca ilaç veremeyiz dedilerDoktora gittin mi? Bu değerde neden beta takibi yapıyorsun, kese görünür, doktor bı sıkıntı olup olmadığını söyler ilk adimlarda, değerin oldukca yüksekmiş, labaratuvar değişince sonuç farkları olur, bazı laboratuvarlar da +10000 değer verir mesela bu onbinden yukarıda bı değer ama 10000den sonrası yazılmamış demek olur
Ben acilde yaptırdım yüksek çıktı sağlık ocağına gittim ordada yaptilar o düşük çıktı acaba bı sorun mu var ki diye korktum çünkü bundan önceki düşmüştü çok üzülmüştüm aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum rabbim yasatmasin inşallahBazen laboratuvar farkı oluyor doktor bana aynı yerde yaptır demişti takip için
Anladım aynı şeyleri bende yaşadım bi düşüğüm oldu şimdi de idrar pozitif kan verdim bekliyorum ama doktorum laboratuvar farkı olur demişti ondan dedim içinizi ferah tutun hastane daha güvenilir sağlık ocağı bekleme koşulu v.s doktorla görüşün umarım her şey yolundadırBen acilde yaptırdım yüksek çıktı sağlık ocağına gittim ordada yaptilar o düşük çıktı acaba bı sorun mu var ki diye korktum çünkü bundan önceki düşmüştü çok üzülmüştüm aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum rabbim yasatmasin inşallah
Canim aynı yerde yqptirman lazım yoksw böyle fark çıkabilir bütün cihazlar modeli markası aynı degilki. O yüzden üzülmeHayır sonuncusunu sağlık ocağında yaptırdım o düşük çıktı
Betan yeterince yükselmiş zaten canım sen o değerlere takılma. Bundan sonrası için kadın doğumcudan usg kontrolüyle devam edilir.Ben acilde yaptırdım yüksek çıktı sağlık ocağına gittim ordada yaptilar o düşük çıktı acaba bı sorun mu var ki diye korktum çünkü bundan önceki düşmüştü çok üzülmüştüm aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum rabbim yasatmasin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladi şuan çok sağolunAnladım aynı şeyleri bende yaşadım bi düşüğüm oldu şimdi de idrar pozitif kan verdim bekliyorum ama doktorum laboratuvar farkı olur demişti ondan dedim içinizi ferah tutun hastane daha güvenilir sağlık ocağı bekleme koşulu v.s doktorla görüşün umarım her şey yolundadır![]()
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah herşey yolundadirBetan yeterince yükselmiş zaten canım sen o değerlere takılma. Bundan sonrası için kadın doğumcudan usg kontrolüyle devam edilir.