• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba benim ilk Beta HCG testi yaptirdigim 12025 di iki gün sonra tekrar yaptirdigimda 10000 çıktı bu ne anlama geliyor acaba.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nureslm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
6
0
1
34
Merhaba arkadaşlar Beta HCG testi yaptırdım 12025 çıktı iki gün sonra 10000 çıktı ne demek oluyor bu acaba

Doktora gittin mi? Bu değerde neden beta takibi yapıyorsun, kese görünür, doktor bı sıkıntı olup olmadığını söyler ilk adimlarda, değerin oldukca yüksekmiş, labaratuvar değişince sonuç farkları olur, bazı laboratuvarlar da +10000 değer verir mesela bu onbinden yukarıda bı değer ama 10000den sonrası yazılmamış demek olur

Doktora gittin mi? Bu değerde neden beta takibi yapıyorsun, kese görünür, doktor bı sıkıntı olup olmadığını söyler ilk adimlarda, değerin oldukca yüksekmiş, labaratuvar değişince sonuç farkları olur, bazı laboratuvarlar da +10000 değer verir mesela bu onbinden yukarıda bı değer ama 10000den sonrası yazılmamış demek olur
Randevu aldım Çarşamba günü görünücem doktora ben normalde çok afedersiniz ama kabızlık için gitmiştim çok sancım vardı adetimde gecikince acilde test yaptılar pozitif çıkınca ilaç veremeyiz dediler

Bazen laboratuvar farkı oluyor doktor bana aynı yerde yaptır demişti takip için
Ben acilde yaptırdım yüksek çıktı sağlık ocağına gittim ordada yaptilar o düşük çıktı acaba bı sorun mu var ki diye korktum çünkü bundan önceki düşmüştü çok üzülmüştüm aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum rabbim yasatmasin inşallah

Ben acilde yaptırdım yüksek çıktı sağlık ocağına gittim ordada yaptilar o düşük çıktı acaba bı sorun mu var ki diye korktum çünkü bundan önceki düşmüştü çok üzülmüştüm aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum rabbim yasatmasin inşallah
Anladım aynı şeyleri bende yaşadım bi düşüğüm oldu şimdi de idrar pozitif kan verdim bekliyorum ama doktorum laboratuvar farkı olur demişti ondan dedim içinizi ferah tutun hastane daha güvenilir sağlık ocağı bekleme koşulu v.s doktorla görüşün umarım her şey yolundadır 🌸

Betan yeterince yükselmiş zaten canım sen o değerlere takılma. Bundan sonrası için kadın doğumcudan usg kontrolüyle devam edilir.

Anladım aynı şeyleri bende yaşadım bi düşüğüm oldu şimdi de idrar pozitif kan verdim bekliyorum ama doktorum laboratuvar farkı olur demişti ondan dedim içinizi ferah tutun hastane daha güvenilir sağlık ocağı bekleme koşulu v.s doktorla görüşün umarım her şey yolundadır 🌸
İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladi şuan çok sağolun🌺🌼

Back
X