merhaba bi bakar mısınız?

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce ama lekelenmelerim devam ediyo bu düşük olacağını mı gösterir yoksa bebek düştü mü.günde 1 kere oluyo çok açık kırmızı 1-2 damla

slm.aynı sorunları şuan 4 aylık hamile komşum yaşadı.doktor düşük tehliken var demiş ve bi ilaç vermiş.onu kullandı ve bebeği tehlikeye atacak hiç bişey yapmadı temizlik ağır kaldırmak ani haraketler gibi... ve şuan 4 aylık oldu bebişi.sende doktoruna anlat bu durumu.şuan burdan yazılanlarla olmaz canım.herkesin bünyesi yaşadıkları farklı oluyor.yani benim komşumun düşük tehlikesi vardı ama senin olmaya bilir başka bişeydir yani.en iyisi içininde rahatlaması için dr danış.umarım bi sorun yoktur

slm.aynı sorunları şuan 4 aylık hamile komşum yaşadı.doktor düşük tehliken var demiş ve bi ilaç vermiş.onu kullandı ve bebeği tehlikeye atacak hiç bişey yapmadı temizlik ağır kaldırmak ani haraketler gibi... ve şuan 4 aylık oldu bebişi.sende doktoruna anlat bu durumu.şuan burdan yazılanlarla olmaz canım.herkesin bünyesi yaşadıkları farklı oluyor.yani benim komşumun düşük tehlikesi vardı ama senin olmaya bilir başka bişeydir yani.en iyisi içininde rahatlaması için dr danış.umarım bi sorun yoktur

haklısın canım.herkesin bünyesi farklı.doktora gidicem bugün inşallah her şey yolundadır.

Canım diğer konunda da yazdım yerleşme kanaması olabilir eğer öyleyse ilaçla düzelecektir. Mutlaka doktora gitmeni öneririm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

doktar her şeye hazırlıklı ol dedi dua edin bana:(

ah cnm ya üzüldüm çok :( inşallah allah bebeğini sana bağışlar. dualarım seninle ve bebeğinle.ama lütfen canını sıkıp psikolojini etkileme.dikkat et dr tavsiyelerine uy mutlaka.herşeydede bi hayır vardır herşey allahtan sakın unutma.içini serin tut sen.

Back
X