17 ya$inda tanimi$sin $imdi 19sun... 17 ya$ina kadar ne kadar erkek tanidin ki onun farkli oldugunu anlayabildin. Bir de daha yeni olgunla$iyorsun.... Hayata baki$ açin daha yeni yeni degi$iyorken sirf birisinin sana deger verdigi için, kendine yakin hisettigin için gelecegini ona göre cizmen ho$ degil.
Peki oglan kaç ya$inda? O da her askere giden erkek gibi ben yokken beni unuturmu, ba$ka birilerini bulur mu kaygisindan seni okuldan etmi$. Kiskançlik felan bahane... Bi yöne evet dogru tani$cagin konu$cagin erkekler olacagini bildigi için kiskanmi$ ama neyini kiskaniyor? Siz sevmiyormuydunuz birbirinizi? Eeeh?.... Sevginiz saglam temellere bagli olmali ki siz ileriye dönük EVLILIK dü$ünün.
Hem ev kadini mi olcaksin sen? Oku, eline meslegini al. Sana $imdiden böle yol cizen erkekten hayir olmaz onu söyleyim de.
Annenle bu tarz $eyleri konu$mayi sevmiyorum demi$sin ama tlf felan görü$tügünü bildiklerini sezdiklerini demi$sin tamam olabilir... $imdi konu$mayi sevmeye ba$la ozaman bir yeti$kinle en önemlisi annenle konu$man lazim bunlari.
Evliligi arkada$larin dedigi gibi ba$ta söyleme birisi var dersin... Netten tani$tigini diyemiyorsan bile buradan tani$tik sonra memleketine gitti $imdi de askere gidicek felan filan de... 2 senedir tanidigini mutlaka söyle. Geç kalmadin, evde de kalmadin daha ya$in 19!! Dikkatini çekerim ON DOKUZ!!
Birak bi 2,3 sene daha geçsin. Oglan da askerden dönsün asil onun sana kar$i hisleri nasil olcak bu da önemli daha az görü$eceksiniz istedigi zaman yaninda olamicaksin, mesajla$amicak, birbirinizi duyamicaksiniz,... evet o zaman sana kar$i olan ilgisi, duygulari azalacak mi? Ya senin?... Kar$ilikli nasil olcaksiniz?...
Hem bu 3 sene zarfinda sen okuluna devam edersin, oglan da askerden gelir i$ mi bulur, okumaya devam mi eder o da bir $ekilde yolunu cizer... Senin için ne gibi fedakarliklar yapar. Istanbul mu? Izmir mi?... Bunlari felan konu$ursunuz. Içinizden birisinin meslegi olur ona göre yön cizersiniz... Hem annenle o süre zarfinda ili$kinizin ciddiye dogru gittigini göstermi$ olursun hem onun da kafasini kurcalayan $eyler olursa payla$ir, konu$ursun,....
Uzun oldu ama ben böyle dü$ünüyorum ya$in daha ufak çünki.