• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bosaniyorum sanirim bu süreclerle ne gibi dikkat etmem gerektigi bilmiyorum..

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Esim ayrilmak istedi benden neyse bunu okeyladim artik birsey hissetmiyorum ne arayip sordugu var nede merak ettigi.. 2 aydir bana güzellikle bosanalim diyor yani anlasmali bosanma ancak ben avukatimla konustum bütün deliller ne varsa topladim verdim avukata bayramdan sonra dava acilcak vekaleyetimi verdim avukata kendim ugrasmak istemedigim icin türkiyeye geldigimde 37 kiloydum suan 41 kiloyum 1 ayda okadar alabildim.. daha da alacagim insallah ama bu cekismeli dava tam olarak ne kadar sürüyor Mahkemeye mi bagli yoksa hakime mi bagli? Kaynanami takipten cikardim o hala beni takip ediyor avukatim dedi ki bayramdan sonra esinin ailesi kim ne varsa engellemeye bak bundan sonra muhatabi benim sen kafana hic Birseye takma üzülme yasinda gec söke söke hepsini alirim dedi yani bundan sonra ne yapacagim hakkinda bi fikrim yok bosluga düstüm.. yasim 26

Avukatimi dinliyorum elbette ama cok boslukta gibi hissediyorum kendimi hersey degisti düzen konusu falan
Hepsini yeniden kurar oturtursunuz, sızı 37 kgya dusuren hayattan adamdan kurtuldugunuz ıcın simdilik mutlu olun

Son düzenleme:
Bencede anlaşmalı olan en iyisi yıpranmıyorsunuz en azından süreç uzamıyor.. Benim 4 günde bitti mesela.. Birde avukatınız işi bilen biriyse tamam.. Arkanıza yaslanın sağlığınızla ilgilenin.. 41 kilo ne demek Allah korusun bi hasta olursanız daha kötü olur hayatınız..

Avukatimi dinliyorum elbette ama cok boslukta gibi hissediyorum kendimi hersey degisti düzen konusu falan
Hakkinizda hayirlisi bir bosanalim bir bosanmayalim diyordu dengesizdi galiba oyle hatirliyorum kabul ettimi
Turkiyeye donunce aradimi
Birde 37 bildigin ates olcer rakami kilo nedir?
Doktora gidin toparlayin kendinizi hasta olursunuz
Gecmis olsun

Ben de bosandim bir oglum var.Üzülmeyin artık sağlığınıza bakın kilonuzu alin dimdik ayakta olun karşılarında sizi eskisinden de iyi görsünler.asla onların karşısında agladiginizi üzüldüğünü zu belli etmeyin.hic kimsenin yaptigi haksizlik yanina kar kalmiyor.Allah kimsenin yaptığını kimseye bırakmaz.ilahi adalet tecelli eder muhakkak.sen dogru dur yeter.. gerisini Allah a havale et.ve tabiki tüm haklarını al..

Eş tarafından aileyle gorüşmeyin.
Sizi kizdirip gaza getirebilirler sakin mesaj yazmayin bu surecte
Mahkeme ilden ile degisir.Kucuk bir ildeyseniz daha kisa zamanda biter.Cekismeli birkac yil surer.Anlasmali hemen biter ama haklariniz tam alirsaniz anlasmali iyi tabi
Siz de bu surecte kagit uzerinde de olsa evli kalirsiniz surec uzun

Esim ayrilmak istedi benden neyse bunu okeyladim artik birsey hissetmiyorum ne arayip sordugu var nede merak ettigi.. 2 aydir bana güzellikle bosanalim diyor yani anlasmali bosanma ancak ben avukatimla konustum bütün deliller ne varsa topladim verdim avukata bayramdan sonra dava acilcak vekaleyetimi verdim avukata kendim ugrasmak istemedigim icin türkiyeye geldigimde 37 kiloydum suan 41 kiloyum 1 ayda okadar alabildim.. daha da alacagim insallah ama bu cekismeli dava tam olarak ne kadar sürüyor Mahkemeye mi bagli yoksa hakime mi bagli? Kaynanami takipten cikardim o hala beni takip ediyor avukatim dedi ki bayramdan sonra esinin ailesi kim ne varsa engellemeye bak bundan sonra muhatabi benim sen kafana hic Birseye takma üzülme yasinda gec söke söke hepsini alirim dedi yani bundan sonra ne yapacagim hakkinda bi fikrim yok bosluga düstüm.. yasim 26
Anlaşmalı boşanin. Bu süreçte bile ne kadar kendinizi yiprattiginiz verdiğiniz kilodan belli. Ben kendim açtım davayı, 12 gün sonra mahkemem oldu ve boşandım,sizde avukat varmış, çok çabuk halleder. Sonsuz bir rahatlık, biran önce kavuşmanız dileğiyle.

Bence bu Adam sizi aldatıyor.Yerinizde olsam haber vermeden Almanya'ya döner.Eve gider bakardım.Başka biriyle yaşamaya başlamış bile olabilir.Aldatma olayı varsa nafakayıda ona göre alırsınız

karşı taraftan kimseyle görüşmeyin, güvenmeyin... dik durmanız lazım her ağızdan bir laf çıkacaktır iyi yada kötü duymayın onları... çok gençsiniz henüz hayatı sil baştan yaşamak için çok güçlü olmanız lazım...

Bence size tavsiyem anlaşmalı boşanın çekişmeli benim mahkeme açılmasıyla beraber 1.5 sene sürdü dava. Iyice avukatınıza sorun haklarınızı ona göre anlaşmalı boşanın en iyisi bu kısa sürüyor böyle. Boşluk eski günleri düşünme hep olur maalesef zamanla hatırlamazsınız bile unutursunuz aaa öyle bi ismi yüzü mü vardı dersiniz neler unutulmuyor ki😏bende eş ve ailesiyle hiç muhatap olmadım engelledim geçtim en doğrusu bu dendi bana da ki kışkırtıcı mesaj da atmadılar değil. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bence size tavsiyem anlaşmalı boşanın çekişmeli benim mahkeme açılmasıyla beraber 1.5 sene sürdü dava. Iyice avukatınıza sorun haklarınızı ona göre anlaşmalı boşanın en iyisi bu kısa sürüyor böyle. Boşluk eski günleri düşünme hep olur maalesef zamanla hatırlamazsınız bile unutursunuz aaa öyle bi ismi yüzü mü vardı dersiniz neler unutulmuyor ki😏bende eş ve ailesiyle hiç muhatap olmadım engelledim geçtim en doğrusu bu dendi bana da ki kışkırtıcı mesaj da atmadılar değil. Hayırlısı olsun hakkınızda
Istedigim haklarimi talep istedim Kendisiyle konustum ancak Rüyanda görürsün dedi hersey avukatima bagli bakalim bayramdan sonrs avukatimla konusacagim cekismeli dava olcak

Back
X