Esim ayrilmak istedi benden neyse bunu okeyladim artik birsey hissetmiyorum ne arayip sordugu var nede merak ettigi.. 2 aydir bana güzellikle bosanalim diyor yani anlasmali bosanma ancak ben avukatimla konustum bütün deliller ne varsa topladim verdim avukata bayramdan sonra dava acilcak vekaleyetimi verdim avukata kendim ugrasmak istemedigim icin türkiyeye geldigimde 37 kiloydum suan 41 kiloyum 1 ayda okadar alabildim.. daha da alacagim insallah ama bu cekismeli dava tam olarak ne kadar sürüyor Mahkemeye mi bagli yoksa hakime mi bagli? Kaynanami takipten cikardim o hala beni takip ediyor avukatim dedi ki bayramdan sonra esinin ailesi kim ne varsa engellemeye bak bundan sonra muhatabi benim sen kafana hic Birseye takma üzülme yasinda gec söke söke hepsini alirim dedi yani bundan sonra ne yapacagim hakkinda bi fikrim yok bosluga düstüm.. yasim 26
öncelikle sağlığınıza dikkat edin, 37, 41kg bir yetişkin icin cok uç noktalar.
eşiniz anlasmaliya okeyse nie uzasın onu anlamadm? bosanma sebepleri ve tarafların boşanma icin one surdüğü şartlara gore degisir hersey.
Ortala bir sure gecerli olmuyor genelde, davayi actiginiz adliyenin yogunluguna gore, durusma tarihleri belirleniyor, taraflarin iddalarinila gore hakim durusma sayisini artirabiliyor, taraflar sonradan fikir degistirebiliyor, vs vs..
Fazla atip tutan avukata da cok bel baglamayin , siz de sahsen arastirin takip edin.
Karşı tarafla fazlaca agresif atmosfer yaratmamaya çalısın, birakin takipte kalsinlar ne olacak?
Fazla dikkat cekecek seyler yapmayin ne kazanacaksiniz engelleyerek? israrla taciz seviyesinde yazisma tehdit vs vs yoksa?
Em onemli nokta iki tarafin yakinları fazlaca muhatap olup olaylara karismaması. yani ortalik 56 olmadan 2 kisi arasinda kalmasina (avukatlar araciligi ile veya sahsen) ozen gosterin
Allah yardmcınız olsun, kolayliklar..