ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 410 65 28 23 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #1
E Ebrukck Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 894 141 33 34 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #2 ukteeem .!.: Eki Görüntüle 3332651 Genişletmek için tıkla... Referans araliginda oldugu icin sonuclariniz sikinti yok gibi, doktorunuz daha iyi anlar
ukteeem .!.: Eki Görüntüle 3332651 Genişletmek için tıkla... Referans araliginda oldugu icin sonuclariniz sikinti yok gibi, doktorunuz daha iyi anlar
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 410 65 28 23 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #3 Ebrukck .!.: Referans araliginda oldugu icin sonuclariniz sikinti yok gibi, doktorunuz daha iyi anlar Genişletmek için tıkla... Adetin 13. Günü yumurta geliştirici ilaç kullandım letrasan çatlama iğnesinden önce yaptı bu testi umarım güzel çıkmıştır pcos var inaşşlah tutar
Ebrukck .!.: Referans araliginda oldugu icin sonuclariniz sikinti yok gibi, doktorunuz daha iyi anlar Genişletmek için tıkla... Adetin 13. Günü yumurta geliştirici ilaç kullandım letrasan çatlama iğnesinden önce yaptı bu testi umarım güzel çıkmıştır pcos var inaşşlah tutar
E Ebrukck Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 894 141 33 34 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #4 ukteeem .!.: Adetin 13. Günü yumurta geliştirici ilaç kullandım letrasan çatlama iğnesinden önce yaptı bu testi umarım güzel çıkmıştır pcos var inaşşlah tutar Genişletmek için tıkla... Referans araliginda oldugu icin iyidir bence. Doktorunla konustun mu. InsaAllah olur
ukteeem .!.: Adetin 13. Günü yumurta geliştirici ilaç kullandım letrasan çatlama iğnesinden önce yaptı bu testi umarım güzel çıkmıştır pcos var inaşşlah tutar Genişletmek için tıkla... Referans araliginda oldugu icin iyidir bence. Doktorunla konustun mu. InsaAllah olur
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 410 65 28 23 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #5 Ebrukck .!.: Referans araliginda oldugu icin iyidir bence. Doktorunla konustun mu. InsaAllah olur Genişletmek için tıkla... Bişey demedi iyi dedi ama yumurta küçük bence 16 mm olmuştu bende biraz daha bekleyeyim dedim bi gün daha ilaç kullanıp öyle vurucam çatlama iğnesini
Ebrukck .!.: Referans araliginda oldugu icin iyidir bence. Doktorunla konustun mu. InsaAllah olur Genişletmek için tıkla... Bişey demedi iyi dedi ama yumurta küçük bence 16 mm olmuştu bende biraz daha bekleyeyim dedim bi gün daha ilaç kullanıp öyle vurucam çatlama iğnesini
E Ebrukck Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2023 894 141 33 34 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteeem #6 Ha ukteeem .!.: Bişey demedi iyi dedi ama yumurta küçük bence 16 mm olmuştu bende biraz daha bekleyeyim dedim bi gün daha ilaç kullanıp öyle vurucam çatlama iğnesini Genişletmek için tıkla... tmm anladim insaAllah olucak stres yapma
Ha ukteeem .!.: Bişey demedi iyi dedi ama yumurta küçük bence 16 mm olmuştu bende biraz daha bekleyeyim dedim bi gün daha ilaç kullanıp öyle vurucam çatlama iğnesini Genişletmek için tıkla... tmm anladim insaAllah olucak stres yapma