Merhaba Çapa tıp ta burun estetiği yaptırıp memnun kalan var mı?şenol çomoğlu veya Baver maşallah şimşek e ameliyat olan var mı?

Kubiraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
13
0
36
30
Merhaba Çapa tıp ta burun estetiği yaptırıp memnun kalan var mı?şenol çomoğlu veya Baver maşallah şimşek e ameliyat olan var mı?

Merhaba ben Şenol Çomoğlu’ na ameliyat oldum 2 yıl önce çok memnunum çok rahat nefes alabiliyorum. 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü gibi memnunum. Görüntüsünden ben ve çevrem çok memnun. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba ben Şenol Çomoğlu’ na ameliyat oldum 2 yıl önce çok memnunum çok rahat nefes alabiliyorum. 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü gibi memnunum. Görüntüsünden ben ve çevrem çok memnun. Şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Size bir kaç soru sorabilir miyim?Henüz karar veremedim.Doktor konusunda beni aydınlatır mısız?Burnunuzun yeni halini çok merak ediyorum nette hocayla ilgili olumlu olumsuz yorumla karşılaşmadım bu da beni tedirgin etti.

Tekrar merhaba. Sorabilirsiniz. Hocadan randevu alıp gittiğinizde tüm merak ettiğiniz konular için sizi aydınlatacaktır.

Senol comoglu bende araştırıyorum hic yorum yok olan varsa bilgi vere bilirmi
Baver simsekte ilk araştırmaya basladigimda ilk buldugum doktor icimden ona git ona ameliyat ol diyor ama sanki yaptigi burunlar hepsi ayni olanlar yazsin lütfen 🥴🥴

Merhaba ben Şenol Çomoğlu’ na ameliyat oldum 2 yıl önce çok memnunum çok rahat nefes alabiliyorum. 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü gibi memnunum. Görüntüsünden ben ve çevrem çok memnun. Şimdiden geçmiş olsun

Tekrar merhaba. Sorabilirsiniz. Hocadan randevu alıp gittiğinizde tüm merak ettiğiniz konular için sizi aydınlatacaktır.
Merhaba Şenol hoca da ameliyat olmuşsunuz rica etsem öncesi sonrası foto atarmisiniz

Back
X