- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
bebeğinin sağlığı ve ilerleyen günlerde erken toparlanman için normal doğum tercih etmelisin bence.3 normal dogu yaptım elbette sarkma oluyor, operasyonla hallolur.gebelikte ve sonrası plates uygun olur.Merhaba daha 4 aylık evliyim cinselliğe önem veren biriyim ve hamileyim ilerde normal doğum mu daha mantıklı yoksa Sezeryan mi vajinada genişleme olsun istemiyorum ben ya ondan korkuyorum çünkü daha yeni evliyim cinsellik erkekler için önemli benim içinde öyle...
İnsanlar bunu düşünmenizi neden kınamış anlayamadım. Genç kadınlarız anne olduk diye kadınlıktan emekli olmayacağız yirmili yaşlarımızda. Kötü cinsel hayat = sıkıntılı evlilik sonra buralarda çocuktan sonra eşim değişti diye konular açılıyor. Kimse birbirini kandırmasın Elbette sonraki süreci de düşüneceğiz. Cinsel hayatımı ve görüntümü önemsedğim için diyetisyenle yola devam ediyorum mesela kilo konusunda. Niye illa anne olduk diye cinselliğimizi unutalım. Doğum konusuna gelince normal doğumun kutsallaştırılacak bir yanı yok. Pekçok kadın normal istediği halde sezaryen olmak zorunda kalabiliyor son dakikada. Tanıdığm tüm sezaryen doğumluların bebekleri gayet sağlıklı. Hangi doğum sizi mutlu edecekse onu seçin. Normal doğumda genişleme olur diye korkuyorsanız sonrasında daraltma operasyonları oluyor okuduğuma göre basit bir işlemmiş . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz
Aslında kasları sürekli hareket ettirmek gerekiyormus. her WC ye gittiğimiz de idrarı tut bırak yaparak kasları calistirmaliymisiz.idrar tutamama sorunu ve gevşemeyi azaltiyormus. Bir doktor tavsiye etmistiHe bir de üç normal doğum yapan arkadaşım var. Öyle bir hale gelmiş ki “benjamin afedersin tuvalete gidince ne yaptığımı bile anlayamıyorum artık önden mi arkadan mı çıkıyor hissetmiyorum” diyordu. Tabi bir de idrar kaçırma sorunu var. Öksürük olduğumda ya da kustuğumda falan olduğu gibi altıma kaçırıyorum.
Bir de bazı pozisyonlarda ilişki esnasında vajinadan ses geliyor. Eşim sorun etmiyor bunu da ama ben ediyorum.
Tabi ki sezaryen doğum yapıp sorun yaşayan, normal doğum yapıp sorun yaşamayan da vardır. Ben sadece kendimi biliyorum. Çok ama çok pişmanım. Belki sezaryende daha büyük sorunlar yaşayacaktım bilemem. Yaşadıklarım üzerine bir değerlendirme yaptım.
Normal doğum yapan kadınlar yirmili yaşlarında cinsellikten emekli olsa 200 bin yıllık insanlık tarihinde dünya nüfusu bugün 8 milyara ulaşmazdı. Nitelikli cinsel hayat diyelim bari ona. Nitelik için de sezaryen vajinal fark etmiyor, tamamen yapıyla alakalı bu. Çok sorun arz ederse lazerle bile daraltma işlemi yapılabiliyor. Sezaryenden çok daha kolay bir işlem. Vajinal doğum diktesinden nefret ederim normalde. Kadın ne şekilde doğurursa doğursun annedir. Ama sırf bu sebepten “normal” değil de “anormal” olanı istemesi kendisiyle çelişmesine sebep oluyor. Cinselliğe düşkün olan biri evlenir evlenmez hamile kalmayı düşünmez çünkü.İnsanlar bunu düşünmenizi neden kınamış anlayamadım. Genç kadınlarız anne olduk diye kadınlıktan emekli olmayacağız yirmili yaşlarımızda. Kötü cinsel hayat = sıkıntılı evlilik sonra buralarda çocuktan sonra eşim değişti diye konular açılıyor. Kimse birbirini kandırmasın Elbette sonraki süreci de düşüneceğiz. Cinsel hayatımı ve görüntümü önemsedğim için diyetisyenle yola devam ediyorum mesela kilo konusunda. Niye illa anne olduk diye cinselliğimizi unutalım. Doğum konusuna gelince normal doğumun kutsallaştırılacak bir yanı yok. Pekçok kadın normal istediği halde sezaryen olmak zorunda kalabiliyor son dakikada. Tanıdığm tüm sezaryen doğumluların bebekleri gayet sağlıklı. Hangi doğum sizi mutlu edecekse onu seçin. Normal doğumda genişleme olur diye korkuyorsanız sonrasında daraltma operasyonları oluyor okuduğuma göre basit bir işlemmiş . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz
Yok benim yorumum normal doğum yapılmasına değildi bazı kişiler çocuğunu düşüneceksin böyle şeyleri nasıl düşünürsün demişler ya onlaraydı. Elbette düşünecek neden düşünmesin o genç bir kadın diye yazdım. Yoksa her doğumun kendince riskleri var sezeryanda da iz kalabilir vs vs. Ama bubları düşünmemeli bir anne tavrı bana yanlış geliyor hepimizin annelik dışında bşr hayatı varNormal doğum yapan kadınlar yirmili yaşlarında cinsellikten emekli olsa 200 bin yıllık insanlık tarihinde dünya nüfusu bugün 8 milyara ulaşmazdı. Nitelikli cinsel hayat diyelim bari ona. Nitelik için de sezaryen vajinal fark etmiyor, tamamen yapıyla alakalı bu. Çok sorun arz ederse lazerle bile daraltma işlemi yapılabiliyor. Sezaryenden çok daha kolay bir işlem. Vajinal doğum diktesinden nefret ederim normalde. Kadın ne şekilde doğurursa doğursun annedir. Ama sırf bu sebepten “normal” değil de “anormal” olanı istemesi kendisiyle çelişmesine sebep oluyor. Cinselliğe düşkün olan biri evlenir evlenmez hamile kalmayı düşünmez çünkü.
Sadece erkekler tarafından bakışıyor ama olaya genişleme olduğunda kadının da aldığı zevk azalır. Yalnızca karşı taraf düşünülmüyor. Vajinal doğum engel değil tabi ama hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı ihtimali de gerçek.Cinsellikten vazgeçmesin tabi ki.
Ama vajinal doğum cinsellik yaşamaya engel değil. Hayatın akışının bir parçası.
Bir erkek soğuyacaksa hamile eşinden soğur zaten sezaryenı vajinalı palavra. Vajina genişledi diye rahatsız olacak adam eşi hamileyken de her haltı yer.
Her birey kendi mutluluğu için sağlığı için kilosuna zaten dikkat etmelidir. Bunun doğumla alakası yok.
Ben oradan onun çocuğunu çıkarcam beyfendi şikayet edecekVajina da genişleme yokmu yani kocanız şikayetci değil mi bu durumdan
Onceligi bebegi olmali normal dogum en saglikli olani bebek icinde anne icinde tabiki zorunluluk olunca sezeryan olunmali ama sirf bi yerlerinin genisliyecegini dusundugu icin olmamali. Bu duruma sonrasinda da care bulabilir daraltma vs. Buradaki kimsede cinselligi bitsin demedi ama bu kadar cinsellige istekli biri bebek gibi cinselligi bir sure sekteye ugratacak duzen degistirecek durumu evliligin baslangicinda dusunup hamile kalmazdi.Yok benim yorumum normal doğum yapılmasına değildi bazı kişiler çocuğunu düşüneceksin böyle şeyleri nasıl düşünürsün demişler ya onlaraydı. Elbette düşünecek neden düşünmesin o genç bir kadın diye yazdım. Yoksa her doğumun kendince riskleri var sezeryanda da iz kalabilir vs vs. Ama bubları düşünmemeli bir anne tavrı bana yanlış geliyor hepimizin annelik dışında bşr hayatı var
Sadece erkekler tarafından bakışıyor ama olaya genişleme olduğunda kadının da aldığı zevk azalır. Yalnızca karşı taraf düşünülmüyor. Vajinal doğum engel değil tabi ama hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı ihtimali de gerçek.
Burada normal doğum dikişi saçma sapan atılmış eşiyle birlikte olamayacak seviyeye getirilmiş bir üye var.Yorumlari okuyunca kucuk bir şok gecirdim
2 normal dogum yaptim 3.ye hamileyim buda normal Allah izin verirse hic sikayetci degilim
Nasil boyle bi hata yapilabilir yaBurada normal doğum dikişi saçma sapan atılmış eşiyle birlikte olamayacak seviyeye getirilmiş bir üye var.
Men edilsin, düzelecek mi üyenin vajeni? Ben bilimi her şeyden üstün tutarım. Ama asla bu kadar önemli bir konuda bu riski almam. Kendi gönül rızamla sezaryen olurum.Nasil boyle bi hata yapilabilir ya
Bunu yapan doktor hemsire her neyse meslekden men edilmeli
Insanlarin caniyla hayatiyla oynamaya hakki yok kimsenin
Duzelmesi icin seferber olmalilar bu islemi yapanlarMen edilsin, düzelecek mi üyenin vajeni? Ben bilimi her şeyden üstün tutarım. Ama asla bu kadar önemli bir konuda bu riski almam. Kendi gönül rızamla sezaryen olurum.
Peki 6+4 dedi doktorum kaç gün oluyor yani bilginiz varmıNormal doğum daha iyidir.
Peki 6+4 dedi doktorum kaç gün olmuş oluyor gebeliğiminHer iki doğumu da yaşamış biri olarak ikisi de birbirinden zordu ama sezaryen daha zordu.vajinan için ileride ameliyat olabilirsin daraltma işlemi vs ama sezaryen de çektiğin acılara değmez
6 hafta 4 gün?Peki 6+4 dedi doktorum kaç gün oluyor yani bilginiz varmı
Peki 6+4 dedi doktorum kaç gün oluyor yani bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?