Merhaba daha 4 aylık evliyim cinselliğe önem veren biriyim ve hamileyim ilerde normal doğum mu daha mantıklı yoksa Sezeryan m i?

bebeğinin sağlığı ve ilerleyen günlerde erken toparlanman için normal doğum tercih etmelisin bence.3 normal dogu yaptım elbette sarkma oluyor, operasyonla hallolur.gebelikte ve sonrası plates uygun olur.

Cinsellige onem veren biri evlenir evlenmez hamile kalmaz. Hamile kaldiginiza gore cocuk onemli sizin icin onunda sagligi icin en iyisini dusuneceginize kendinizi dusunuyorsunuz. Celiskilerle dolusunuz. Bir problem yoksa doktor normal dogum yaptirir bir sebep yokken ozellikle sezeryan istemek sacmalik

İnsanlar bunu düşünmenizi neden kınamış anlayamadım. Genç kadınlarız anne olduk diye kadınlıktan emekli olmayacağız yirmili yaşlarımızda. Kötü cinsel hayat = sıkıntılı evlilik sonra buralarda çocuktan sonra eşim değişti diye konular açılıyor. Kimse birbirini kandırmasın Elbette sonraki süreci de düşüneceğiz. Cinsel hayatımı ve görüntümü önemsedğim için diyetisyenle yola devam ediyorum mesela kilo konusunda. Niye illa anne olduk diye cinselliğimizi unutalım. Doğum konusuna gelince normal doğumun kutsallaştırılacak bir yanı yok. Pekçok kadın normal istediği halde sezaryen olmak zorunda kalabiliyor son dakikada. Tanıdığm tüm sezaryen doğumluların bebekleri gayet sağlıklı. Hangi doğum sizi mutlu edecekse onu seçin. Normal doğumda genişleme olur diye korkuyorsanız sonrasında daraltma operasyonları oluyor okuduğuma göre basit bir işlemmiş . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz

Cinsellikten vazgeçmesin tabi ki.
Ama vajinal doğum cinsellik yaşamaya engel değil. Hayatın akışının bir parçası.
Bir erkek soğuyacaksa hamile eşinden soğur zaten sezaryenı vajinalı palavra. Vajina genişledi diye rahatsız olacak adam eşi hamileyken de her haltı yer.
Her birey kendi mutluluğu için sağlığı için kilosuna zaten dikkat etmelidir. Bunun doğumla alakası yok.

Aslında kasları sürekli hareket ettirmek gerekiyormus. her WC ye gittiğimiz de idrarı tut bırak yaparak kasları calistirmaliymisiz.idrar tutamama sorunu ve gevşemeyi azaltiyormus. Bir doktor tavsiye etmisti

Normal doğum yapan kadınlar yirmili yaşlarında cinsellikten emekli olsa 200 bin yıllık insanlık tarihinde dünya nüfusu bugün 8 milyara ulaşmazdı. Nitelikli cinsel hayat diyelim bari ona. Nitelik için de sezaryen vajinal fark etmiyor, tamamen yapıyla alakalı bu. Çok sorun arz ederse lazerle bile daraltma işlemi yapılabiliyor. Sezaryenden çok daha kolay bir işlem. Vajinal doğum diktesinden nefret ederim normalde. Kadın ne şekilde doğurursa doğursun annedir. Ama sırf bu sebepten “normal” değil de “anormal” olanı istemesi kendisiyle çelişmesine sebep oluyor. Cinselliğe düşkün olan biri evlenir evlenmez hamile kalmayı düşünmez çünkü.

Yok benim yorumum normal doğum yapılmasına değildi bazı kişiler çocuğunu düşüneceksin böyle şeyleri nasıl düşünürsün demişler ya onlaraydı. Elbette düşünecek neden düşünmesin o genç bir kadın diye yazdım. Yoksa her doğumun kendince riskleri var sezeryanda da iz kalabilir vs vs. Ama bubları düşünmemeli bir anne tavrı bana yanlış geliyor hepimizin annelik dışında bşr hayatı var

Sadece erkekler tarafından bakışıyor ama olaya genişleme olduğunda kadının da aldığı zevk azalır. Yalnızca karşı taraf düşünülmüyor. Vajinal doğum engel değil tabi ama hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı ihtimali de gerçek.

3 doğum yaptım üçü de normal doğum ilk gebelikte ağrı sızı olur diye normal doğumdan korkmuştum ama hiçte korkulacak gibi bişey değilmiş epidural doğum yaptım doğum sonrası da ayağa kalkmak bebeye bakmak daha rahat oluyo sezeryanda daha fazla ağrı oluyo doğum sonrası sütün geç geliyor toparlanma uzun sürüyor ilişki esnasında da bi sorun yaşamıyorum eşimde aynı şekilde sorun oluyor

Onceligi bebegi olmali normal dogum en saglikli olani bebek icinde anne icinde tabiki zorunluluk olunca sezeryan olunmali ama sirf bi yerlerinin genisliyecegini dusundugu icin olmamali. Bu duruma sonrasinda da care bulabilir daraltma vs. Buradaki kimsede cinselligi bitsin demedi ama bu kadar cinsellige istekli biri bebek gibi cinselligi bir sure sekteye ugratacak duzen degistirecek durumu evliligin baslangicinda dusunup hamile kalmazdi.

Ben kendim zaten sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım. Ameliyat yani. Mecburiyetten yapılmış bir ameliyat dünyanın her yerinde böyle. Bunu seçemiyor olmamız lazım normal şartlarda zaten o başka bir boyutu.
Ama çocuğum doğar doğmaz besin alerjisiyle doğdu. Ve çocuk doktorumuz sezaryen doğumlardaki artışa bağlıyor besin alerjilerindeki artışı da.
İşin ilginç yanı artık doğuramıyoruz da çevremde bir sürü arkadaşım sezaryen doğum yapmak zorunda kaldı.
hal böyleyken vajinal doğum lüks haline gelmişken benim gözümde, bir kadının bunu tepmesini anlamıyorum. Hem kendi hem de bebeği için sağlıklı olan buyken sırf eşi şikayet eder diye. Kendi hazzı için falan demiyor bunu birbirimizi kandırmayalım. Eşi için endişeli.

Yorumlari okuyunca kucuk bir şok gecirdim
2 normal dogum yaptim 3.ye hamileyim buda normal Allah izin verirse hic sikayetci degilim
Burada normal doğum dikişi saçma sapan atılmış eşiyle birlikte olamayacak seviyeye getirilmiş bir üye var.

Burada normal doğum dikişi saçma sapan atılmış eşiyle birlikte olamayacak seviyeye getirilmiş bir üye var.
Nasil boyle bi hata yapilabilir ya
Bunu yapan doktor hemsire her neyse meslekden men edilmeli
Insanlarin caniyla hayatiyla oynamaya hakki yok kimsenin

Nasil boyle bi hata yapilabilir ya
Bunu yapan doktor hemsire her neyse meslekden men edilmeli
Insanlarin caniyla hayatiyla oynamaya hakki yok kimsenin
Men edilsin, düzelecek mi üyenin vajeni? Ben bilimi her şeyden üstün tutarım. Ama asla bu kadar önemli bir konuda bu riski almam. Kendi gönül rızamla sezaryen olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…