Merhaba Demek İstedim

Miss D

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
2
2
39
Merhaba herkese,

Ne zaman aklıma bir şey takılsa aradığımı bu sitede buluyordum. Yine bir şey aradım bu site çıktı karşıma. Yukarıda bil kazan diye bir bölüm vardı meraktan oraya da tıkladım :KK70: Dedi ki üye ol! Oldum :) Ve merhaba demek istedim ancak uygun forum bulamadım bu konuyu açmak için. Herkese güzel bir gün diliyorum... Ben Miss D. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
...:oops:

Hem hoşgeldin, hem ben de hoşbuldum :)

acıkcası uye olmakta benm aklıma gelmemisti :KK70: ama ne arastırsam cıkıyordu kk.da bende uye oliyim dediim. iyi yaptm burdaki herkes cok tatlıııı. cok iyi seyler ogreniyorm ya.

Uzun suredir takip ediyordum aradığım herşeyi burada buluyordum:KK16:ve bende üye oldum yeni sayılır :KK48:hepimiz hosgeldik

Merhaba herkese,

Ne zaman aklıma bir şey takılsa aradığımı bu sitede buluyordum. Yine bir şey aradım bu site çıktı karşıma. Yukarıda bil kazan diye bir bölüm vardı meraktan oraya da tıkladım :KK70: Dedi ki üye ol! Oldum :) Ve merhaba demek istedim ancak uygun forum bulamadım bu konuyu açmak için. Herkese güzel bir gün diliyorum... Ben Miss D. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
...:oops:

Merabalarrrr uzun zamandır giremiyordum telefonum garantideydi nasılsın :)

X