Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanağınız dolgudan mı yoksa eritme işleminden dolayı mı eridi?Bn isik dolgusu yaprirdim yanagim eridi coktu nasil duzelir
Cunku orayida geldi eriti bende anlamadimIsik dolgusu yaptrmissiniz yanaginiz neden eridi
Peki dolgudan önce ve şimdiki resminizi özelden atabilir misiniz?Cunku orayida geldi eriti bende anlamadim
Ya çünkü eritmeye herkes çok kolay ve zararsız diyor ama sizin başınıza gelen talihsizlikten dolayı korkuyorumCunku orayida geldi eriti bende anlamadim
Peki dolgudan önce ve şimdiki resminizi özelden atabilir misiniz?
Dikat edin yada ck az yaptirinYa çünkü eritmeye herkes çok kolay ve zararsız diyor ama sizin başınıza gelen talihsizlikten dolayı korkuyorum
Sizin eskiden öyle bir şey yoklen eritme sonrası çökme oldu yanağınızda değil mi?Dikat edin yada ck az yaptirin
Ben birde cok oynadim ertme isleminden sonra elimle masaj faln yaptim erisin diye belkide o yuzden bilmiyorum bendeSizin eskiden öyle bir şey yoklen eritme sonrası çökme oldu yanağınızda değil mi?
ANlıyorum çok geçmiş olsunBen birde cok oynadim ertme isleminden sonra elimle masaj faln yaptim erisin diye belkide o yuzden bilmiyorum bende