Merhaba eşimle okul arasında kaldım yardım?????

Kirmizibalonlubayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
2
0
30
Merhaba ben iki yıldır evliyim. Esimle çok severek evlendim. Üniversiteyi ikinci sınıfta bıraktım ve okutacak sözüyle evlendim. Gel zaman git zaman bir sürü borç oldu yükün altından kalkamadık geçim sıkıntısı başladı. Ben okuyamadım gecem gündüzüm karıştı. Şuanda 40bine yakın borcumuz var.
Eşim internet oyunlarına düşkün pc başından doğru dürüst kalkmayan biri bir o kadar bana düşkünlüğü vardır. Yemek falan yapar sever beni. Ama gerçek şu ki sanal ortamda aldattı beni birkaç kez. Ailemin yanına tatile geldim kafamı toparladım.
Okumak istiyorum ama bu borçla okunmaz eşim reddediyor kendisi de lise terk. Ben boşanmayı isteyince zır zır ağlıyor ne yapmalıyım ???
Çok seviyorum ama hayatım kararmadan u dönüşü yapmak da istiyorum çok kararsızım lütfen bana bir akıl

Merhaba ben iki yıldır evliyim. Esimle çok severek evlendim. Üniversiteyi ikinci sınıfta bıraktım ve okutacak sözüyle evlendim. Gel zaman git zaman bir sürü borç oldu yükün altından kalkamadık geçim sıkıntısı başladı. Ben okuyamadım gecem gündüzüm karıştı. Şuanda 40bine yakın borcumuz var.
Eşim internet oyunlarına düşkün pc başından doğru dürüst kalkmayan biri bir o kadar bana düşkünlüğü vardır. Yemek falan yapar sever beni. Ama gerçek şu ki sanal ortamda aldattı beni birkaç kez. Ailemin yanına tatile geldim kafamı toparladım.
Okumak istiyorum ama bu borçla okunmaz eşim reddediyor kendisi de lise terk. Ben boşanmayı isteyince zır zır ağlıyor ne yapmalıyım ???
Çok seviyorum ama hayatım kararmadan u dönüşü yapmak da istiyorum çok kararsızım lütfen bana bir akıl

Gerçekten sana düşkün adam sorumluluk sahibi olur, oyuna düşkün olmaz.
Sanal aldatma=her halükarda aldatmadır.

Okulunuza devam edin. Mutlaka devam edin.
Ben de evlenirken işimi bırakmıştım, sonra burnumdan getirdi, para vermedi, beni ezmeye çalıştı vs.
Ben de işime geri döndüm, paraya ve özgüvene yeniden kavuştum. boşandım.

Ve kendime söz verdim. Bir daha evlenirsem, evlendiğim adam Ağaoğlu kadar da zengin olsa, bana işten çık dediğinde çıkmayacağım.

Allah'tan okulum bitmişti, iyi bir işim vardı. Yarınların size ne göstereceği belli az çok.
O yüzden okulunuzu bitirin.

sanal oyunu çok pahalı diye duymuştum
kendine herşey var ama sana yok
kendini kesinlikle hiçe saydırma oku
bağımlılık yapmış net
aldatmada var netde de aldatma canım
çok ciddi geç karşısına konuş

okul yaşadığın il dışında mı neden ekstra paraya ihtiyaç duyulsun ki
bence kararlı ve istikrarlı davran çok pişman olursun ilerde çok

Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz aldatmaktır ıste adı üstünde.
Eşin bence sorumsuz biri, ergenler gibi sürekli pc de oyunmu oynar ınsan ne kadar sınır bozucu..
Hayatını şekıllendırmek senın elınde ayrıca bu adamdan lütfen çocuk yapma olur mu?

Kuru kuru sevgi mi olur.Aldatmanin sanali gercegi olmaz bugun sanalla aldatan yarin ohoo.Ayrica gercekten ergen gibi oyun oynamasida yuh yani.Bence ayrilin okuyun yasinizda genc.

Sözünü tutmayan insana güvenmem ben. Beni de eşim okuttu, sözünü vermişti.
Mezun olduğum gün hepimizi yemeğe çıkardı ve aileme "ben sözümü tuttum" dedi.
Eşinizin huyunu suyunu bilirsiniz. İster sözünü tutmayana erkek demezler diyerek zayıf noktasından vurun ister ağlamaya sığının, orasını siz bilirsiniz. Üstelik borçla okumanın ne ilgisi var?

Eşim bana düşkün ama sanalda birkaç kez aldattı.....
Değişik bir düşkünlük anlayışı varmış eşinizinde sizinde.
Aynen devam.....
Aileniz onca emek vererek sizi okutsun siz koca için okulu bırakın.
Kocanız sizi aldatmaya devam etsin sanal nede olsa birşey olmaz.

X