Merhaba eski koy evi sorunu

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
724
266
103
31
Merhaba arkadaslar ben epey duzeldim. Merak etmeyin sacma sapan soru sormicam haha. Merak ettigim sey eski koy evi alsak o evi yikip yenisini yapmak mantikli mi ? Yoksa arsa mi daha mantikli. Ikiside ortalama ayni fiyat.

Merhaba arkadaslar ben epey duzeldim. Merak etmeyin sacma sapan soru sormicam haha. Merak ettigim sey eski koy evi alsak o evi yikip yenisini yapmak mantikli mi ? Yoksa arsa mi daha mantikli. Ikiside ortalama ayni fiyat.
Siz kimsiniz ki?
Evi yıkmakla uğraşana kadar madem aynı fiyat sıfırdan arsa alıp yapın

Ya ama gercekten tuhaf geldi soru,simdi neden uzerinde ev olan bir arsayi alip,evi yikmakla ugracaksiniz ki?hayir uzerinde ev olanin baska artilari varsa bilemem, onu belirtmemissiniz.Yoksa biraz sacma olacak.
Bende sey dusundum hani elektrik suyu kanalizasyon sistemi evli olanda hazir var ugrastirmaz gibisinden. Arsada onlarla ugrascaz birde diye. Bilmedigimden bilen kisilerden bilgi almak istedim acikcasi.

Bende sey dusundum hani elektrik suyu kanalizasyon sistemi evli olanda hazir var ugrastirmaz gibisinden. Arsada onlarla ugrascaz birde diye. Bilmedigimden bilen kisilerden bilgi almak istedim acikcasi.
Simdi biraz daha aciklayici oldu,ama evi yikmak da bedava olmayacak sonucta,yikmasi,harfiyati hepsi ayri ugrastirir.İmar izni olan arsa bakmak daha mantikli gibi.

eski köy evi alsanız yıkıp aynı m2 ev yaparsanız tadilat olarak gösterebilirsiniz. ama farklı m2 ev yapacaksanız imarlı arsa alıp ücretini verip proje çizdirirsiniz.. hangisi size uyuyorsa onu yapmak mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…