- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Neden saçma buldunuz ki?Kusura bakmayin ama sacma bir soru degil mi sizce de
Kiz daha ne istiyorsunuz takintisiz soru sordum size gene de yaranamiyorumKusura bakmayin ama sacma bir soru degil mi sizce de
Bende sey dusunmustum arsaya elektrik su getirip ugrasacagimiza evi alip 10 yil sonra guzel bi ev yaptirmayi prefabrikte olurAynı fiyata denk geliyorsa arsa sıfırdan ev yaptırmak daha mantıklı bence.
Ha ama şekli şemali beğeniliyorsa evi restore etmek daha mantıklı
Sürekli yaşanılacak bir ev değil sanırım. Eğer öyleyse sizin dediğiniz daha iyi gibi geldiBende sey dusunmustum arsaya elektrik su getirip ugrasacagimiza evi alip 10 yil sonra guzel bi ev yaptirmayi prefabrikte olur
Yok suan yasanilmayacak gelecek icin dusunmustum. Izmirde koy evleri var uugun fiyataSürekli yaşanılacak bir ev değil sanırım. Eğer öyleyse sizin dediğiniz daha iyi gibi geldi
Ya.oyle degil eski konularima.yorum yapan bi kac kisi bikmsti benden de hahaha“Beni bu diyarlarda herkeşler tanır “ tribi
Konunuza cevabım eski evi restore etmek daha ucuz ve kolay.
Siz kimsiniz ki?Merhaba arkadaslar ben epey duzeldim. Merak etmeyin sacma sapan soru sormicam haha. Merak ettigim sey eski koy evi alsak o evi yikip yenisini yapmak mantikli mi ? Yoksa arsa mi daha mantikli. Ikiside ortalama ayni fiyat.
Tamam canimSiz kimsiniz ki?
Evi yıkmakla uğraşana kadar madem aynı fiyat sıfırdan arsa alıp yapın
Koy evi alip yikip yenisini yapacak,ya da yer alacak uzerine ev yapacak,ikisinin fiyati da ayni,peki neden evi alip yikmakla ugrassin mantikli mi sizce?Neden saçma buldunuz ki?
Ya ama gercekten tuhaf geldi soru,simdi neden uzerinde ev olan bir arsayi alip,evi yikmakla ugracaksiniz ki?hayir uzerinde ev olanin baska artilari varsa bilemem, onu belirtmemissiniz.Yoksa biraz sacma olacak.Kiz daha ne istiyorsunuz takintisiz soru sordum size gene de yaranamiyorum
Bende sey dusundum hani elektrik suyu kanalizasyon sistemi evli olanda hazir var ugrastirmaz gibisinden. Arsada onlarla ugrascaz birde diye. Bilmedigimden bilen kisilerden bilgi almak istedim acikcasi.Ya ama gercekten tuhaf geldi soru,simdi neden uzerinde ev olan bir arsayi alip,evi yikmakla ugracaksiniz ki?hayir uzerinde ev olanin baska artilari varsa bilemem, onu belirtmemissiniz.Yoksa biraz sacma olacak.
Simdi biraz daha aciklayici oldu,ama evi yikmak da bedava olmayacak sonucta,yikmasi,harfiyati hepsi ayri ugrastirir.İmar izni olan arsa bakmak daha mantikli gibi.Bende sey dusundum hani elektrik suyu kanalizasyon sistemi evli olanda hazir var ugrastirmaz gibisinden. Arsada onlarla ugrascaz birde diye. Bilmedigimden bilen kisilerden bilgi almak istedim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?