Merhaba gebelik var mı sizce

lavinanur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
4
2
1
26
Hanımlar merhaba, son âdetim 31 Aralık 22 , 29 günde bir olurum ve düzeni bazen bir gün gecikir ve olurum, yumurtlama gününü değerlendirdik , bugün adetim 4 gün gecikti bel ağrım var ve sabah ilk idrarla test yaptım sonuç bu , Allah nasip ederse ikinci gebeliğim ilkinde yerleşme kanaması gördüm bunda henüz görmedim her gebelikte olmuyormuş sanırım. İdrar renginde koyulaşma, koku , yoğun bel ağrısı, kasık batmasi ile test yapmak istedim. Kan testi için Çarşamba gününü beklemem gerekiyor ilçe olduğu icin o gün yapılıyor sizce var mı

Eklentiler

• Snapchat-687053156.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 106
  • Snapchat-1984055400.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 99
teste iki cizginde gözüküyor hayırlı olsun canım

Dün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı Hamile kalmama
Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ?

ben 5 dakikada sonuç yazıyorum ...

Yumurtlama gününüz ise belki olabilir gebelik , adetinize ne kadar var , yok idrarda bile adetini beklemen gerekiyor , günün gecikince kan tahlili daha erken sonuç verir ama , kanda gözükmesi için zaman gerekli daha dün olmuş olursa bile yerleşmesi bebeğin 15 gün sürüyor ona göre bakarsınız adetinizi bekleyin şuan çok erken , dün birlikte olup bugün hamile kalınıp test yapılıyorsa ne ala

Sizce varmı ne demek var tabiki kan verin

Bencede bu gebelik testinde hamile görünüyor hemen doktora gidin ve kan testi yaptırın sanırım hamilesiniz aynı durumdayım banada dua edin yarın doktora gidicem

Bencede bu gebelik testinde hamile görünüyor hemen doktora gidin ve kan testi yaptırın sanırım hamilesiniz aynı durumdayım banada dua edin yarın doktora gidicem
Merhaba gittiniz mi ? Dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınız

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hamilesin darısı bizim başımıza dua edin bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…