Merhaba hamile annelere sorum olacak?

Gzde21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
11
37
3
29
Kızlar ben bi kaç gün önce ikili tarama testi yaptırdım ama doktor üçlü tarama testini de yaptır dedi daha detaylı bilgi alırsın dedi yaptıran var mı?

Kızlar ben bi kaç gün önce ikili tarama testi yaptırdım ama doktor üçlü tarama testini de yaptır dedi daha detaylı bilgi alırsın dedi yaptıran var mı?
Doktor benden 2 li ve 4 lü istedi.2 li yaptıranlardan 3 lü istenmiyor ki.Devlet hast. de istemiyor.

Evet Haydarpaşa'ya gittim ikiliyi yaptırırsan üçlü teste gerek yok dedi Zeynep Kamile gittim orda yapıldı ama istersen daha detaylı olması için üçlü testi de yaptırabilirsin dedi bi de nıpt diye bi testi önerdi ama onda da düşük riski varmış

Doktor benden 2 li ve 4 lü istedi.2 li yaptıranlardan 3 lü istenmiyor ki.Devlet hast. de istemiyor.
Evet Haydarpaşa'ya gittim ikiliyi yaptırırsan üçlü teste gerek yok dedi Zeynep Kamile gittim orda yapıldı ama istersen daha detaylı olması için üçlü testi de yaptırabilirsin dedi bi de nıpt diye bi testi önerdi ama onda da düşük riski varmış

Siz ikiliyi yaptırın bence diğerine gerek yok.Zaten bı testler doğru sonuç da vermiyor.Ben 2 liyi yaptırıdm sonucu almaya dahi gitmedim.Allah korusun hasta da olsa aldırmayı düşünmüyorum çünkü.

Nipt testini amniyosentez ile karıştırıyorsunuz. Nipt anne kanı alınarak yapılır risk teşkil etmez. Artık bütün doktorlar rutin olarak öneriyor. Arzu ederseniz yaptırabiliryorsunuz. Biraz maliyetli bir test sadece.

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ve bel ağrım da var

Kan testini 1.5 ay sonra mı yaptırdınız?Öyleyse negatiftir zaten.Isterseniz tekrar yaptırın.

Merhaba benım 3 gebeliğim ve 2’li testimde riskim 1/32 çıktı Ocak ayı basından berı mahvoldum ağlamak üzülmek stres hepsı bır arada benım 2’li testım yapıldığında ultrasonda bır sıkıntı çıkmadı ama kan degerımız yüksekti fakat söylede bır durum var bebek olcumu (crl) büyük ölçüldü haftamdan daha büyük ınternete araştırmalarımda bu da etkıler dıyor ama bılemıyorum kaç tane dr gezdım anlatamam çoğu ams yaptır dedı ama ben kanda bakılan testı yaptırdım sonuç beklıyorum benım durumumda olanlar yazarsa çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…