MeRhaba hamile olanlar ve doğum yapanlar..

Melikee27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
10
1
34
Merhaba bayanlar ben iki Aylık Evliyim ve bu ay bende aşırı tuhaflıklar var. Hamile olduğumdan şüpheleniyorum sizinle paylaşmak istedim. Bu ay ayın 25 inde adetim bitti ve 30undan itibaren bende sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrıları oldu ve halende ara ara devam ediyor bi süre kasık ve bel ağrisi çektim. Şimdilerde ise çok hafif göğüslerimde ağri iki gündür özellikle geceleri aşırı baş Dönmesi ve iki gündür ilk gün pembemsi ikinci gün yani bügünde kahverengi lekelenmeler var . Adetime 6 gün kala başladı lekelenmeler adetime su an 4 gün var. Ve leklenmelerden Korktuğum için yarın doktora gideceğim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum tercübelerinizi paylaşirmisiniz lütfen .

sen yine git doktora ama o lekelenmeler genelde bebek rahme yerleşirken bir damara falan denk gelince oluyormuş.yani yerleşmeyle ilgili oluyor

Hamile olabilir miyim
olabilirde olmayabilirde.erken gebelik döneminin çok net bariz belirtileri yok.ancak kendin hissedebilirsin her zamankinden farklı durumları.çünki kendi vücudun.en iyi kendin bilirsin kendini.kan testi yaptırırsan bu sorunun cevabını alırsın

Merhaba bayanlar ben iki Aylık Evliyim ve bu ay bende aşırı tuhaflıklar var. Hamile olduğumdan şüpheleniyorum sizinle paylaşmak istedim. Bu ay ayın 25 inde adetim bitti ve 30undan itibaren bende sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrıları oldu ve halende ara ara devam ediyor bi süre kasık ve bel ağrisi çektim. Şimdilerde ise çok hafif göğüslerimde ağri iki gündür özellikle geceleri aşırı baş Dönmesi ve iki gündür ilk gün pembemsi ikinci gün yani bügünde kahverengi lekelenmeler var . Adetime 6 gün kala başladı lekelenmeler adetime su an 4 gün var. Ve leklenmelerden Korktuğum için yarın doktora gideceğim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum tercübelerinizi paylaşirmisiniz lütfen .
ben de ikinci hamileliğimde benzer şeyler yaşamıştım. adetime 5 gün kala kahverengi akıntı ve az miktarda kanama oldu iki gün akıntı devam etti. belim şiddetli ağrıyordu kasık ağrım da vardı. doktorum yerleşme kanaması demişti.

Arkadaslar bana yardım ederseniz cook sevincem benim adetim kendimi bildim bileli duzenlidir çok nadir 3 gün geçmiş ligi vardır bu ay 6 gün geçti sağlık ocağında test yaptım negatif sonra kendi doktoruma gittim alttan ultrason la baktı gebelik gözüküyor rahmin çok fazla kalınlaşmış dedi ve hastanede tekrar tahlil istedi yine negatif ve bana söktürücü verdi ben şimdi kullanmiyim ramazan bitince kullanırım dedim...bide şu var bu ay geç yumurtladım adet gününe kadar hep yumurta akıntısı vardı ..şu 2 gundur de özellikle sol kasigimda batmalar var...böyle olupta hamile olan oldumu ??????kafam çok karisik

hamıle olabılırısın aynı benımde adete 6 gun kala lekem basladı kahverengı 3 gun surdu durdu Allaha sukur bıda da ne leke geldı ne akıntı

adetime bir hafta kala adet sancısı çektim ve sağ kasığımda hep batma ve böyle bişey çekiyormuş gibi geldi bir keresinde uykumdan uyandırdı cok feciydi meğersem hamileymişim belirtileriniz aynı hamılelık belirtileriyle aynı gözüküyor

Merhaba arkadaşlar gebelik gözüküyor bende 4 haftalık ama şöyle bir sıkıntı var göğüs uçlarımda olan hasasiyet hamişliği öğrendikten sonra aZalmaya başladı benim gibi olan varmı yoksa gebelik yokmu

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:

X