Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hamiş arkadaşlar 15+2 hamileyim kasiklarimda yanma oluyor sizce normal mi
Merhaba kizlar kasiklarimda yanma oluyor bazen .bide ani egildigim zaman falan birden agri giriyo kasigima kaliyorum oyle sonra geciyor sizde de boyle oluyor mi normal mi
Merhaba kizlar kasiklarimda yanma oluyor bazen .bide ani egildigim zaman falan birden agri giriyo kasigima kaliyorum oyle sonra geciyor sizde de boyle oluyor mi normal mi
Bunların hepsi çok doğal,rahmin büyüdüğü için genleşmeden dolayı ağrılar olacak uzun süre..ben 20 haftalık gebeyim benim de oluyor. Yatarken sağdan sola dönerken bile yavaş dön,kalkarken birden kalkma.
Idrar yolu enfeksiyonunda kasik ağrısi oluyo canm agrdan çok sanci idrarini yaparken sızlama yanma olur gebelik icin riskli enfensiyon varsa tedavi ol yoksada magnezyum kullanıyomusun kramplar için ?
Idrar yolu enfeksiyonunda kasik ağrısi oluyo canm agrdan çok sanci idrarini yaparken sızlama yanma olur gebelik icin riskli enfensiyon varsa tedavi ol yoksada magnezyum kullanıyomusun kramplar için ?
kafanızın üstün de kitap varmış gibi dikkatli kalkın ve yürüyün ben hele haldır huldur bir insandım.Kalkarken otururken .Şimdi bu düşünceyle kuğu gibiyim yoksa ani hareketlerde ağrı giriyor bir de rahim büyüyor onunda etkisi var.