Merhaba hamişler 8+2 hamileyim bizle ayni haftalik olan varmi ?? 👶🧸

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Biraz toplanalim bilgi sahibi olalim istedim hamişler augstos 2022de doguranlar burada mi ? Nasilsiniz nasil gidiyor ? Bulantiniz varmi

Biraz toplanalim bilgi sahibi olalim istedim hamişler augstos 2022de doguranlar burada mi ? Nasilsiniz nasil gidiyor ? Bulantiniz varmi
Merhaba ben hamile değilim ama hamilelerin duası kabul olurmuş Bizede dua edermisiniz bende çok istiyorum. Yeni evliyim ama prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı çok endişeliyim bu yüzden duanı eksik etme adım Hatice

Merhaba Agustos 2022 anneleri başlığımız var canım gelmek istersen

Allah sanada en kisa zamanda nasib etsin ins cnm dualarim sizinle aslan pencesi cayi ic canim hormonlari dengeliyor. Zarari kesinlikle yok cok faydasi var

Allah sanada en kisa zamanda nasib etsin ins cnm dualarim sizinle aslan pencesi cayi ic canim hormonlari dengeliyor. Zarari kesinlikle yok cok faydasi var
Öyle duydum ama bilemedim Ocak 12 de randevum var bakalım bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…