merhaba hanım arkadaşlar.Bir buçuk yıldır evliiym.Eşimle her yeni evli gibi baya soru

Sen daha once o kitabi "erotik hatta daha ileri konulari "icerdigi icin okuyamam demissin simdi esin erotik bir kitap oldugu icin okuyacagini dusunuyor bence,bu yuzden sana kiziyor sitem ediyor
Anladigim kadariyla su an askerde esinden uzakta bazi ozel anlari yasayamiyor esiyle,seninde bu eksiklikten dolayi okumak istedigini dusunuyor bence :/
Bence bu konuda biraz alttan al o kitabi geri verdigini esini izledigini falan soyle :))

Daha önce arkasından söylendiğiniz birşeyi bugün yapıyorsanız o adam da söylenmekte haklı. Yapacak bişi yok.

aynen böyle düşünüyorum bende.. şimdi benim eşim ya da sevgilim alsa cinsel içeriği olan bi kitap okusa hiç tepki vermem ama öncesinde böyle böyle bi kitap var şöyle müstehcen fln dese sonra görsem okuduğunu hop napıon sen derim:))sende de aynı durum olmuş daha önce böyle bi yorum yaptığın için kocanında aklına olmadık şeyler gelmiş yani asker psikolojisi işte bence çok uzatmayın uzaksınız zaten bide küslük girmesin araya:34:

Kitaplarin üçünü de bende okudum okuduğun kitapa esin neden karışıyor tepki gösteriyor anlamadim... kitap erotikin yaninda ask kitabi aynı zamanda, herkes ayni şeyi yapacak diye birşey yok, askerde olduğu için alingan olabilir ama hep böyleyse lutfen esinde olsa sınırlarını belirle bende bir bucuk yillik evliyim mutlaka sıkıntılar oluyor ama bu durum biraz fazla olmuş

canim arkadasin dedigi gibi özür dilemene gerek yok ama o aramassa sen ara .uzatmayin sakin derim ben

Back
X