A Asyalvn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 31 11 8 28 8 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #1 Merhaba hanımlar. Kaç haftadır belirtilerimden şüpheleniyorum. Kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancılar oluyor. Adetime daha 4 gün var ve ben dayanamayıp kan testi verdim 2.30 çıkmış sizce gebelik yokmudur yoksa değer yükselebilir mi
Merhaba hanımlar. Kaç haftadır belirtilerimden şüpheleniyorum. Kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancılar oluyor. Adetime daha 4 gün var ve ben dayanamayıp kan testi verdim 2.30 çıkmış sizce gebelik yokmudur yoksa değer yükselebilir mi
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye 25 Temmuz 2013 13.356 54.543 798 8 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #2 Birkaç gün sonra tekrar kan verin. Yükselir hamileyseniz.
cicekgil Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 1.779 1.432 333 8 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #3 2.30şüpheli aslında. genelde 1.20görüyorum negatif olarak. belki yükselir takipte kalın :)
A Asyalvn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 31 11 8 28 9 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #4 cicekgil .!.: 2.30şüpheli aslında. genelde 1.20görüyorum negatif olarak. belki yükselir takipte kalın :) Genişletmek için tıkla... Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba
cicekgil .!.: 2.30şüpheli aslında. genelde 1.20görüyorum negatif olarak. belki yükselir takipte kalın :) Genişletmek için tıkla... Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba
babykalamar Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2021 816 775 23 9 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #5 Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi
Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi
A Asyalvn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 31 11 8 28 9 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #6 babykalamar .!.: Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi Genişletmek için tıkla... O kadar umutluydum ki. Teşekkür ederim
babykalamar .!.: Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi Genişletmek için tıkla... O kadar umutluydum ki. Teşekkür ederim
babykalamar Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2021 816 775 23 9 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #7 Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi Asyalvn .!.: O kadar umutluydum ki. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... bencr surekli kan vererek kendinizi ve kafanizi yorarsaniz strese sokarsiniz o zamanda olacagi varsa da olmaz… biraz salin allaha birakin bekleyin..
Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi Asyalvn .!.: O kadar umutluydum ki. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... bencr surekli kan vererek kendinizi ve kafanizi yorarsaniz strese sokarsiniz o zamanda olacagi varsa da olmaz… biraz salin allaha birakin bekleyin..
A Asyalvn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 31 11 8 28 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #8 babykalamar .!.: Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi bencr surekli kan vererek kendinizi ve kafanizi yorarsaniz strese sokarsiniz o zamanda olacagi varsa da olmaz… biraz salin allaha birakin bekleyin.. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun rabbim yeri zamanı gelince versin inşallah
babykalamar .!.: Yoktur olsaydi en kotu ihtimalle 4/5 civaribda bu deger gelmeliydi bencr surekli kan vererek kendinizi ve kafanizi yorarsaniz strese sokarsiniz o zamanda olacagi varsa da olmaz… biraz salin allaha birakin bekleyin.. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun rabbim yeri zamanı gelince versin inşallah
cicekgil Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 1.779 1.432 333 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #9 Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... kaç gün sonra verdiniz gerçi çokta önemli değil. gebe değilsiniz. olsaydı her türlü 8 10u geçerdi değeri
Asyalvn .!.: Bugün tekrar verdim aynı çıktı yok mudur aceba Genişletmek için tıkla... kaç gün sonra verdiniz gerçi çokta önemli değil. gebe değilsiniz. olsaydı her türlü 8 10u geçerdi değeri
A Asyalvn Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 31 11 8 28 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyalvn #10 cicekgil .!.: kaç gün sonra verdiniz gerçi çokta önemli değil. gebe değilsiniz. olsaydı her türlü 8 10u geçerdi değeri Genişletmek için tıkla... Adetimin son günü temmuz 22 ve adet başlangıcım bu pazartesii günü yani adetimden 18-19 gün sonra verdim
cicekgil .!.: kaç gün sonra verdiniz gerçi çokta önemli değil. gebe değilsiniz. olsaydı her türlü 8 10u geçerdi değeri Genişletmek için tıkla... Adetimin son günü temmuz 22 ve adet başlangıcım bu pazartesii günü yani adetimden 18-19 gün sonra verdim