Belki tekrar yumurtlama olacaktır canım. Umudunu kırmak istemem ama ben hamileyken yapmıştım acaba doğru mu bu tez diye. Silik çıkmıştı 2. Çizgi. Ama İNŞALLAH hamilesindir rabbim tez zamanda müjdelendirsin seni inşAllahHamile olabilirmiyim
Adetine 2 gün varmış erken gebelik testi yaparsan çıkabilir ben adete 4 gün varken normal testle öğrenmiştimT c den koyu
Açıkçası korkuyorum hayal kırıklığı olacak diyeAdetine 2 gün varmış erken gebelik testi yaparsan çıkabilir ben adete 4 gün varken normal testle öğrenmiştim
Oladabilir canım bende görmüştüm öyle postları. O yüzden yapmıştım bendeİnşallah burda ovulasyon testi koyu çıkıp hamilelik öğrenenleri gördüm bir umut işte
Ayın yedisinde pik gördüm değerlendirdik sekizinde slik gördüm tekrardan pik görünce şaşırdım geçenler de gene yaptım siliktiOladabilir canım bende görmüştüm öyle postları. O yüzden yapmıştım bende
Hiç korkma canım nasipten öte yol yok. Ben 19 ay denedim bebek için. Her ay test yapardım hem ovülasyon hemde gebelik testi. Adet oldukça ağlardım. Hiçbir problem de yoktu ama stres çoktu. En sonunda tam olmazsa olmasın sınavımdır dedim o ay bebek aklıma bile gelmedi hiç ummadığım anda öğrendim . Rabbim bu ay güldürür inşAllah yüzünü Allah'tan umut kesilmez.Açıkçası korkuyorum hayal kırıklığı olacak diye
Bende çok takıyorum ya hep hamile gibi hissediyorum kendimi sonra adet oluyorum dünyam yıkılıyorHiç korkma canım nasipten öte yol yok. Ben 19 ay denedim bebek için. Her ay test yapardım hem ovülasyon hemde gebelik testi. Adet oldukça ağlardım. Hiçbir problem de yoktu ama stres çoktu. En sonunda tam olmazsa olmasın sınavımdır dedim o ay bebek aklıma bile gelmedi hiç ummadığım anda öğrendim . Rabbim bu ay güldürür inşAllah yüzünü Allah'tan umut kesilmez.
Bir ayda 2 kez yumurtlama olabiliyor canım normal bir şey.Ayın yedisinde pik gördüm değerlendirdik sekizinde slik gördüm tekrardan pik görünce şaşırdım geçenler de gene yaptım silikti
Nadir diye duydum ben amaBir ayda 2 kez yumurtlama olabiliyor canım normal bir şey.
canım vücudunu dinlemeyi bırak bence. Bende hep hamileyim sanırdım göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı olunca adet olurdum o gün full ağlardım. İnan hiçbir hamilelik belirtisi görmedim ben hamile olduğum ilk 2 ayBende çok takıyorum ya hep hamile gibi hissediyorum kendimi sonra adet oluyorum dünyam yıkılıyor
Bana doktorum olabilir demişti canım nadir değil. O ay kaç yumurtanın olğunlaştığı ile ilgili. Belki biraz küçük olan sonradan olgunlaşmış tır.Nadir diye duydum ben ama
Görünüyo canım çizgi hayırlı olsunGebelik testi yaptım erken olandan artimed az bir çizgi çıktı ama hemen çıktı İlk beş dkkada çektim belli oluyor mu bilmiyorum kafam karıştı yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?