- 4 Eylül 2025
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi zambak kokusu
Merhaba hanımlar reglime 4 gün var rahatsızlanıp doktora gittim hçbeta hcg 9.09 çıktı sizce hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz randevu alıp doktora gidin tebrik ederimMerhaba hanımlar reglime 4 gün var rahatsızlanıp doktora gittim hçbeta hcg 9.09 çıktı sizce hamilemiyim
Ne gibi bir rahatsızlık yaşadınızAyy çok teşekkür ederim
Ayrıca sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorummidemde ağrı yanma ve bulantı gibi tuhaf hissettim kendimi ve çok yorgun hissediyordum o şikayetle gittim
Uzun zamandır bebeğim olsun diye çabalıyorduk artık vazgeçmiştim hiç umudum yoktu beklentimiz de yoktu açıkçası sürpriz oldu bizeAyrıca sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah. Neden olmuyordu uzun zamandır deniyorduk dediniz ya. Yani hangi koşullarda altında doğal yolla gebe kalabildiniz?Uzun zamandır bebeğim olsun diye çabalıyorduk artık vazgeçmiştim hiç umudum yoktu beklentimiz de yoktu açıkçası sürpriz oldu bize
Galiba çok taktık psikolojik olarak hiçbir tedavi almadık ve evet doğal yolla kaldımÖncelikle tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah. Neden olmuyordu uzun zamandır deniyorduk dediniz ya. Yani hangi koşullarda altında doğal yolla gebe kalabildiniz?
Anladım kuzum sormak istediğim sende ya da eşinde buna engel bir durum var mıydı diye örneğin pcos ileri hareket yumurta rezerv düşüklüğü gibiGaliba çok taktık psikolojik olarak hiçbir tedavi almadık ve evet doğal yolla kaldım
Bilmiyoruz hiç doktora gitmedikAnladım kuzum sormak istediğim sende ya da eşinde buna engel bir durum var mıydı diye örneğin pcos ileri hareket yumurta rezerv düşüklüğü gibi