Merhaba hanimlar.

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba. 4 aylik evliyim bebek istiyorum. Doktora gittim iltihap var hamileligi geciktire bilir dedi. Uzun zamandir karnimin alt kisminda agri var. Reglime daha 1 hafta var. Yinede dayanamadim test aldim. Simdi bakiyorum bisey anlamadim. Normal bakinca hic bisey yok. Yukari isiga tutuyorum cok hafif golge var. Resme bakip yardimci olurmusunuz.

Göz yanılması var sanırım sizde, ikinci çizgi falan yok. Yine de iyice emin olmak istiyorsanız kanınıza baksınlar.

bence yok

regliye bir hafta var erken davranmışsın, ikinci çizgi yok

regl gecikmesini bekleseydiniz ya. ben göremedim ikinci çizgiyi.

bi de çok erken değil mi 4 ay?

Zaten daha adetinize 1 hafta varmis, idrarla yapilan gebelik testinden sonuc alamazsiniz.

Işıklı beya ışıksız gölge yok. zaten adet tarihinize daha çok var hamile bile olsanız sonuç vermez bu.

yaşınız kaç ? 4 aylık evlilik için bebek erken değil mi? ayrıca tek çizgi psikolojinizi bozmayın

Bence yok
bırde gardolabın uzerıne cop posetıyle esyamı koyulur ayol

Hamile degilsiniz muhtemelen
Gerci once gununuz gecsin sonra testi tekrarlayin

Erken bu testlerde cikmaz ya kanda

baktırin yada sabirli olun biraz adet

gecikmesini bekleyin.ayrica ilk 10 dkk

sonrasinda bu testleri dikkate almayin

Negatif canm o

Regle 1 hafta varken test yapman gereksiz ki, adet geçince bile idrar testinde çıkmadığı oluyor. 2. Çizgi göremedim. Allah gönlüne göre versin

Bir hafta önceden görülmesi beklenebilir mi zaten? (Bilmediğimden soruyorum.) Bence sakin olup başka şeylerle uğraşın. Stres her şeye kötü gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…