bence yokMerhaba. 4 aylik evliyim bebek istiyorum. Doktora gittim iltihap var hamileligi geciktire bilir dedi. Uzun zamandir karnimin alt kisminda agri var. Reglime daha 1 hafta var. Yinede dayanamadim test aldim. Simdi bakiyorum bisey anlamadim. Normal bakinca hic bisey yok. Yukari isiga tutuyorum cok hafif golge var. Resme bakip yardimci olurmusunuz. Eki Görüntüle 1916605 Eki Görüntüle 1916608 Eki Görüntüle 1916606 Eki Görüntüle 1916605
regliye bir hafta var erken davranmışsın, ikinci çizgi yokMerhaba. 4 aylik evliyim bebek istiyorum. Doktora gittim iltihap var hamileligi geciktire bilir dedi. Uzun zamandir karnimin alt kisminda agri var. Reglime daha 1 hafta var. Yinede dayanamadim test aldim. Simdi bakiyorum bisey anlamadim. Normal bakinca hic bisey yok. Yukari isiga tutuyorum cok hafif golge var. Resme bakip yardimci olurmusunuz. Eki Görüntüle 1916605 Eki Görüntüle 1916608 Eki Görüntüle 1916606 Eki Görüntüle 1916605
Negatif canm oMerhaba. 4 aylik evliyim bebek istiyorum. Doktora gittim iltihap var hamileligi geciktire bilir dedi. Uzun zamandir karnimin alt kisminda agri var. Reglime daha 1 hafta var. Yinede dayanamadim test aldim. Simdi bakiyorum bisey anlamadim. Normal bakinca hic bisey yok. Yukari isiga tutuyorum cok hafif golge var. Resme bakip yardimci olurmusunuz. Eki Görüntüle 1916605 Eki Görüntüle 1916608 Eki Görüntüle 1916606 Eki Görüntüle 1916605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?