Merhaba hatunlar bir şey sorucaktım...

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Kızlar ilk tüp bebek tedavisinde pozitif olup ta düşük yapan ve 2 tedaviside tekrar hamile kalanlarınız varmı aranızda ?Şididen telaşlanmaya başladım bile.Allahın izniyle eylülde tkrar başlıyorum da..

ilk negatif, ikinci pozitif düşük, üçüncü pozitif (dün akşamdan beri kanamam var sanırım bu da düşük olacak. yarın dr.a gitcem)

ilk negatif, ikinci pozitif düşük, üçüncü pozitif (dün akşamdan beri kanamam var sanırım bu da düşük olacak. yarın dr.a gitcem)

Aay çok geçmiş olsun canım ya.Progsteron iğnesi kullanıyormusun?
Ben de düşük olmadı da bebeğin kalbi durmuşdu kürtaj oldum.Yarın hemen doktorunu ara.Yat bol bol sıvı tüket ve ya serum taktır.Bir de doktor bana endol 25 mg hapı vermişti kanama için.

cnm sen bir kere tuttuya hiç merak etme dua et cnm bugün yanımdaki kadında ilki 3 aylık düşmüş 2. de oğlu olmuş yanındaydı şimdi 3. ye başlamış

değilim cnm rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak düşürdüm

Çok geçmiş olsun canım.Tanrım sınava çekiyor bizleri bir gün mutlaka bizim de kucagımız dolucak evimizden bebek sesi gelicek.Bu gece saba kadar bir erkek çocuk gördüm rüyamda.Bana sarılıp kahkahalar atıyordu..

canım gunayım en önemli artın hamil kalabilior olman. panik olma lütfen olacak inşalllahh

canım inşallah gerçek hayatta da o kahkaları duyarsın evinde rüyaların gerçek olması dileğiyle....

günay...canım..ben iki kez yaptırdım....ikiside tuttu..hamile kaldım....ama ikiside düştü....şimdi kısmetse 3.cüyü taptırıcam.senin düşük sebebini dr.un araştırdımı....benden bir çok test istedi yaptırdık....bende kan pıhtılaşması çıktı.....sebep o olabilirmiş...

slm canım gordugun ruya benı cok etkıledı aynı ruya yı bende gormustum bır erkek cocugu kucagımda kahkahlrlar atıyordu ondan snra 1ay sonra oglm hamıleoldugu ogendım utuluktan ucmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…