Merhaba herkese benim adet sorunum var

fatimeeeghh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
8
0
1
27
Evliyim ve cocuk sahibi olmak isdiyoruz ama olmuyor 6 Ay önce 7 haftalik hamileydim siddetli kanamam oldugu ücün kürtaj oldum ve kac aydir normal adet oluyordum hep oldugum gibi bu ayin 11 de agrisiz sizisiz adet oldum ama cok cok az ve 6 gündür devam ediyor ve peceteye gelecek sümüksü kirmizi akintim var sanki o akinti bitmeyecek gibi belimdede siddetli agri var canim sıkılıyor Doktor bisey yok normal diyor bide hamile kalmak icin klomifen kullaniyorum aranizda bilden varmi acaba belki care olur

Hormon testi yaptırdınız mı? Doktorlar genelde adetin miktarını önemsemiyorlar, geldiği sürece bir sıkıntı görmüyorlar.

Hormon testinin ne oldugunu Bilmiyorum ama bütün Kontroller yapildi bir gün daha bekliycem geçmezse başka doktora gidicem artık

29 Cu gün geldi adetim hersey normal ama çok az geldı ben ped yetiştiremiyordum ama şimdi sadece bir ped ve dolmadı bile 2 gündür sadece akıntı anlamıyorum hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…