Merhaba Herkese

yavda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
2
0
86
44
Karaman
Selam arkadaşlar,bende yeni üye oldum.Sizinle paylaşmak istediğim.bizde artık çocuk istiyoruz.14.günde olan ilişkiden bir gün sonra sağ kasığımda ağrı başladı,idrar yaparken de sızı şeklinde devam etti ve oturup kalkerkende hafif bi batma oluyor.Normal de de yumurtlama günlerimi hissederim yine sağ tarafımda hafif bi ağrı olur ve geçer bu ağrı biraz şiddetlisi ve daha uzun şekilde oldu.Bilgisi olan var mı? ne olabilir ?

hoşgeldiiin.
sorunla ilgili bişey diyemicem, belki yumurtlama ağrının devamı olabilir..

yavdacım hoşgeldin sat tarihin ne buarada hayırlısı olsun o batma normal heralde bendede oldu beimde bugün 18 günüm hayırlısı olsun adetime 11 gün var bol şans

canım bu anlattıkların idrar yolu enfeksiyonundada olabiliyor... ama inşallah hamilesindir ve o yüzdendir ağrı:CüvCüv:

canım kist te olabilir bende kist olduğunda aynen anlattığın gibi olmuştu çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor ve bu tip bir ağrı veriyor ilişkide de ağrı oluyordu bende geçmiş olsun

hemen bir gün içinde belli olacağını sanmıyorum benımde kasıklarımda agrı batma olmustu ama ben adet belırtısı sanmıstım yanı adetıme 3-5 gun kala olmustu

Bir gün sonra oluşan bi ağrının belirti olacağını sanmıyorum canım. Ama inşallah hamişsindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…