- 7 Aralık 2019
- 2.662
- 2.585
- 133
- Konu Sahibi Emine111555
ben denedim。ilk ay hamile kaldim fakat dusuk yaptim hemen yine denedim ama olmadi bukez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar teşekkür ederimMerhaba,bebeğiniz hayirli olsunkonunun üzerinde biraz geçmiş ama sormak istedim incir kürü yaptığınız ay mı hamile kaldınız ben de denemek istiyorum da ☺
Evet ama sadece 2 hafta yaptım bir de yumurtlama testiyle günleri takip edip o günleri değerdirdim çok şükür nasip olduKullanıp da mı hamile kaldınız acaba?
Merhaba tebriklerKızlar merhabalar ben de yeni başladım buna. Kürü uygulayıp hamile kalan varsa yazabilir mi moral olur bize de
Canım yumurtlama testinde marka farkediyor mu hangisini kullandın birde doktora gitmiş miydin öncesinde bir sorun var mıydıEvet ama sadece 2 hafta yaptım bir de yumurtlama testiyle günleri takip edip o günleri değerdirdim çok şükür nasip oldu
Bn denedim adetim cok gecikmisti o ay ama okudum olan cokmus hamis insallah isteyen herkezin hayirli saglikli bebisleri olurMerhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
Ben burda birilerinden duydum Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda satış yapılıyor diye. Direkt ordan aldım ben başka markalar hakkında bilgim yok malesef. Evet doktora gittim troidim yüksekti ilaç kullanıyordum onun için, onun harici şükür başka sıkıntı yoktuCanım yumurtlama testinde marka farkediyor mu hangisini kullandın birde doktora gitmiş miydin öncesinde bir sorun var mıydı
Merhabalar teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin İnşallahMerhaba tebrikler![]()
Amin inşallahMerhabalar teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin İnşallah![]()
Teşekkür ederim canım, bakayim o sayfaya bendeBen burda birilerinden duydum Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda satış yapılıyor diye. Direkt ordan aldım ben başka markalar hakkında bilgim yok malesef. Evet doktora gittim troidim yüksekti ilaç kullanıyordum onun için, onun harici şükür başka sıkıntı yoktu
Canım merhaba instagrama baktım ama öyle bir sayfa bulamadım maalesefBen burda birilerinden duydum Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda satış yapılıyor diye. Direkt ordan aldım ben başka markalar hakkında bilgim yok malesef. Evet doktora gittim troidim yüksekti ilaç kullanıyordum onun için, onun harici şükür başka sıkıntı yoktu
instagram.com
Link attım, bakın isterseniz güvenilir bir sayfa bir de sahibi sorulara dönüş yapıyor yardımcı oluyor tatlı bir kadın, ben memnun kaldım testleri de yanıltmadıCanım merhaba
Canım merhaba instagrama baktım ama öyle bir sayfa bulamadım maalesef![]()