merhaba arkadaşlar nasılsınız . Lütfen okumadan önce soyleyeyım cok kırıcı veya cok olumsuz seyler yazmayın kaldıracak ruh halinde inanın degılım . Ben evli bi bebeği olan biriyim . Eşimle isteyerek evlendik . Ailem de beğenmişti onu bende oyle . Öncesinde başka konuştuğum insanlar da oldgundn eşimi sevdim uygun gördüm kendime . Kısmet oldu evlendik . Anlaşmazlıklarımız var uc yıl olmadı daha ama cok kavga edıyoruz . Ben özgür ruhlu biriyim ve galiba biraz feministlik var çünkü eskiden çevremde guzel evlilik görmediğim ıcın erkeklere gard almış durumdayım . Bişey istese batıyor bana . Ütü yemek vs içimden gelmıyot neden o yapmıyor ki neticede dıyorum . Oda ben çalışıyorum bunları istesem cok mu dıyor. Bende de hatalar var onda da var . Kavga edıyoruz diyelim , susmak istemıyorum o sus dedikçe ve cok sinirlenıyo bende oyle . Sonra sonra daha da büyüyor kavga . Birbrimize etmediğimiz hakaret kalmadı . Neler neler söyledik . O anında unutuo sanki hıcbısey olmadı yaşanmadı normale dönuyor beş dkya ben kin güdüyorum unutamıyorum nefret edıyorum ondan . Ona gülümsesem ne kadar kavga etsek te unutur ben tam tersi ve bu kin buyuyor . Bana zarar verıyor içten içe düşünüp kızıyorum . Eski kavgalar gelıyor aklıma onlara kızıyorum . Gün içinde bazen kızarım mesajlar atarım buna da cok kzıyor işim varken neden boyle seyler yazıyorsun diye . Bir kez gene cok kavga ettik birbrimize burduk . O sus dedi ben susmadım ıyle oyle koluma vurdu bacağıma bende ona giriştim heryerini yaraladım. O unuttu gitti bense kin gıttım. Agladı yalvardı herşey istediğin gibi olacak dedi vs ama sonra gene kavgalar ettik . Neden bu kadar kavga edıyoruz neden bu kadar tükettik herşeyi

cocuk var baabsını seviyor .boşanmayı istedim ama bazı sebeblerden olmaz su an hıc olmaz . Ailemin yanına gidemem ve kendi başıma yaşayanıkvegım bir evim yok . Beklemek zorundayım . Birbrimize söz verıyoruz sonra gene kavga . O hakaretler o sözler unutulur mu ? Benim gibi olup sonda mutlu olan var mı ? Nasıl mücadele ettiniz ? Lütfen yapıcı motive edici seylere ihtycm var okadar cıkmazdayım. Bir de benden önce eşim başkasıyla görüştü evlenecekti ama kız öldü . Ailesi eşimi cok sevmiş . Cok iyimiş araları . Ara ara görüştüler . Bi mesaj görmüştüm kendı babam ölmüş kadar üzüldüm diye . Mesaj bu kadardı ablası ile yazışmış bikmıyorum sevgilisi diye şüphelendim dehıl dedi . Sonra bir gün cok kavga ettik gene . Gene bi mesaj gördüm . Biriyle mesajlasmış. Kadın evli çocuklu ama eşi bu olayalr yüzünden hapse gitmiş cocukları başka yerde . Eşim dert yandı kavga edıyoruz soyle boyle oda etmeyin yapmayın birnrinizi yıpratmayın demiş . Bak ben ayrıyım ailemden vs aşk a dair bısey göremedim . Eşim insan dertleşcek insana ihtyc duyuyor vs yazmış bebeğimden bahsetmiş . Arayayım mı demiş eşim oda olmaz dedi . Beş dk yazmış oda olmaz dedi fslan . Karışık yazdım ama gecmişi düşünüp cok üzülüyorum . Bu evliligin kurtarılacak yanı var mı ablalar