Aşılama Merhaba Kasım 12 de Çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun dedigi zamanlari degerlendirdik. İlk günden beri sol kasığımda,sol karın boşluğumda ara ara da

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

emisar34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
36
48
8
34
Merhaba aranıza yeni katıldım Kasım 12 de Çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun dedigi zamanlari degerlendirdik. İlk günden beri sol kasığımda,sol karın boşluğumda ara ara da olsa sağ kasığımda batmalar oluyor. Sırtım da ağrıyor ve hatta mide ekşimesi de yaşamaktayım.
Dün test yaptım akşam üzeri saat 18:00 civarında ikinci çizgi hafif filikti ilk başta,10 15 dk kadar bekledim daha belirginleşti. Atmadım testi dolaba koymuştum,akşam aklıma geldi saat 21 gibi baktım ikinci çizgi daha çok belirginlesti. Bunlari yazarken bile ağrılarım var. Acaba ignenin etkisi ile mi ikinci çizgi göründü? Başına böyle birşey gelip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba aranıza yeni katıldım Kasım 12 de Çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorun dedigi zamanlari degerlendirdik. İlk günden beri sol kasığımda,sol karın boşluğumda ara ara da olsa sağ kasığımda batmalar oluyor. Sırtım da ağrıyor ve hatta mide ekşimesi de yaşamaktayım.
Dün test yaptım akşam üzeri saat 18:00 civarında ikinci çizgi hafif filikti ilk başta,10 15 dk kadar bekledim daha belirginleşti. Atmadım testi dolaba koymuştum,akşam aklıma geldi saat 21 gibi baktım ikinci çizgi daha çok belirginlesti. Bunlari yazarken bile ağrılarım var. Acaba ignenin etkisi ile mi ikinci çizgi göründü? Başına böyle birşey gelip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 20201122_182004.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 20201122_182126.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 101
  • 20201122_224455.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 105
Bence iğnemin etkisi geçmiştir kan vermelisiniz

Bende çatlatma iğnesi oldum kasimin 20sinde ağrım var ara ara iğnenin 6gunu test yaptım silik çıktı tutanlar varmı bebiş oviretella çatlatma iğnesi oldum hamile Kalan var mı

Bende çatlatma iğnesi oldum kasimin 20sinde ağrım var ara ara iğnenin 6gunu test yaptım silik çıktı tutanlar varmı bebiş oviretella çatlatma iğnesi oldum hamile Kalan var mı
Aynı belirtiler bende de mevcut hayırlısı olur inşşalh 4 aralıkta vurdum iğneyi şuan bile kasıkta ağrılarım var akıntım var bat 20 aralık ınşşalh tutunur yavrum

Ignenim etkisi olabilir canim Kan ver kacinci gunum bugun igneden sonra??

Aynı belirtiler bende de mevcut hayırlısı olur inşşalh 4 aralıkta vurdum iğneyi şuan bile kasıkta ağrılarım var akıntım var bat 20 aralık ınşşalh tutunur yavrum
Merhaba. Bende gebelik olmadı malesef tam regl günümde regl olmuştum. Şimdi ise 3 gün gecikti reglm. Ama 1 hafta önce ağrı kesici iğne vurulmuşum onun etkisi diye düşünüyorum bu gecikme :) bu ay çatlatma iğnesi kullanmadım bakalım nasip herşey. Sizden güzel haberleri duyarız insallah,var mı bebesiniz tutunmuştur umarım

Hamileyim kuzum allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…