- Konu Sahibi nefeskesen
-
evet mehir ve hediyelerin kalacağına dair,
erkeğin başkasına aşık olması ve ya herhangi bir sebepten ötürü boşanmak istemesi sebiyle (en az 500.000 tllik) kadının maddi manevi tazminat açabileceğine dair,
ailelerden dolayı oluşabilecek evlilik birliğinin yıkılabilmesi durumunda maddi manevi(en az 500.000tl'lik) dava açabileceğine dair
-maddeleri de ekleyebilirsiniz .bence:)
Evlilik sözleşmeside ne oluyor ya son yılların moda trendi galiba,benimle evlenecek adam benden evlilik sözleşmesi isteyecek hayatta imzalamam bana güvenmeyen adamla işim olmaz,aşkından ölsemde hayatta evlenmem hatta deseki sözleşmeden vazgeçtim bile dese evlenmem çünkü evliligimiz sağlam temeller üzerine kurulmaz.
Arkadaşına söyle evlilik sözleşmesini imzalamasın çünkü bu evliligin temelleri sağlam olmaz.
Hmm şimdi öyle bi'şey ki çok dikkat etmeniz lazım;
Misal öyle bi'maddeye imza atar ki yarın öbür gün Allah göstermesin aldatılma olsa tazminat bile alamaz.
Bence çocuk oyuncağı değil bi'avukat tanıdıkla vs.yapsın maddeleri.
Garipsemedim ama ben çok kırılırdım ya:26:
cok onur kırıcı.. aynı cumleyı kurdum arkadsıma.. senı ne olarak gordu dedım ama buyuk ihtimal aile dayaattı bu sozlesmeyı.. arkadsımın hersıyını ınceleyip duruyormus ensemde sureklı bır goz hıssediyorum dıyor.. Arkasını donunce hemen gulumsuyormus sorular sormaya baslıyormus arkadsıma annesi
zaten avukatla olucak sadece ayrıyeten farklı maddeler nasıl olabilir diye dusunduk sizlerdende fikir alayım dedim..
ya hersey varmıs cocukkarı olursa bosanıldıgı vakitte ne sekılde nafaka ılgılı bır ton ıslem dedimm ya buz gibi bir kagıt parcası hayatı planyan programlayan..
arkadsım cok uzgun uyuyamıo acabalar olustu hep kafasında bunları onunla kısmen paylasıomus daha fazlasını anlatırsa bazı kısılerı haklı cıkarıcak .. maddiyata duskun gıbı gozukmek olur dıye anlatamıyor ıcındekılerı.. o cok normal karsılıyor hatta sacmala demiş maddiyatla ılgılenen bırı degıl ama onune mal beyanı cıkınca allak bullak oldu keza bizde oyle nasıl teselli verecegımı sasırdım ancak bunu diyebildim..
Çok bi'fikrim yok ne eklenir vs.ama o tazminat vb.şeylere dikkat etseniz iyi olur:44:
O değil de bence en büyük sorun bu aileye gelin gidecek olması kadın öyleyse çekeceği var
Allah yardım etsin arkadaşına, hakkında hayırlısı olsun inşallah.
​Arkadaşınızın ailesi nediyor bu duruma şayet benim ailem olsa onlarda benim gibi düşünürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?