Doğuma Hazırlık merhaba.Kızıma isim arıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yildiz perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
68
1
98
selamlar herkese.kızıma isim arıyorum.hangi ismi önersem eşim beğenmiyor:( ilk kızımın adı Yağmur. çok modern olmayacakmış.birşeyin ismi olmayacakmış.isim gibi isim olacakmış.babamızın görüşleri bunlar. benim bazı favorilerimse;
tuba, sezin, bahar, feyza,
şimdilik bunlar.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler. :emir_bebek::49:

isim dek anlamı da güzel olmalı ki hayat boyu o anlamı taşıyorlar.telaffuzu da kolay olmalı bence.türkçe karakter içermemesi ileride rahat olur diyorlar globalleşme anlamında zorlanmasın diye..
önerilerime gelince:yaren,gülce,naz,şevval

suan bende hamileyim ve eger kizim olursa ismi masal olacak .:D Sezin ismini bende cok begenirim ama benimde esim sezine izin vermiyor .ben sezin olsun derim :D

Son düzenleme:
bence damla'yı düşün derim, hani neden bu isim derlerse, kızım koydu kardeşine bu ismi dersin olmamı? bu arada ben kendi kızıma isim bulamadım kaldı 15 gün:18:

YAĞMUR un kardeşi PINAR olabilir mi.....:3:

bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....

bahar çok güzel bir isim.kızım olsaydı koymak isterdim.ve bahar ismindeki insanlar çok temiz kalpli güzel insanlar oluyorlar

evet arkadaşlar önerileriniz için çooook teşekkürler.bahar gerçekten şu an için favorimiz.benim kuzenimin adı da bahar ama olsun ne yapalım.yagmurumuza uyan bir isim bahar adı.tekrar teşekkürler. yine de değişik isimler aklınıza gelirse yazarsanız sevinirim.

Back
X