- 26 Temmuz 2022
- 79
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız bende bir ağustosta yapmayı düşünüyorumBenim test günum 1 Ağustos
Aminnİnşallah olumlu sonuç alırsınız bende bir ağustosta yapmayı düşünüyorumAllah yüzümüzü güldürsün
İnsalalh olumlu haberler alırsınİnşallah güzel haberler alırız. Benim 2. Denemem
Ya benim de adet olacakmış gibi ağrım var bugunİnsalalh olumlu haberler alırsınhiç bir belirtim yok ama belirtisi olmayıp hamile olan çok var sizin belirtiniz varmı
![]()
Herhangi bir belirtiniz varmı benim hiç belirtim yok ama takılıyorum olmamasına çünkü belirtisi olmayıp hamile kalan çok var
İnşallah bu bir belirtidirYa benim de adet olacakmış gibi ağrım var bugun
Evet belirti olmuyor zaten herkezdeHerhangi bir belirtiniz varmı benim hiç belirtim yok ama takılıyorum olmamasına çünkü belirtisi olmayıp hamile kalan çok var
Hiç olumsuz düşünme canım .At olumsuzlukları kafandan ben hiç düşünmüyorum olumsuz şeyler.Transveriniz nerde yapıldıEvet belirti olmuyor zaten herkezde
Merhaba benim de aynı şekilde ağırlarım var . 20 sinde transfer oldum doktorum cuma günü rest yap dediYa benim de adet olacakmış gibi ağrım var bugun
Kıbrista yapildi. 5. Gün embriyosu 2 taneHiç olumsuz düşünme canım .At olumsuzlukları kafandan ben hiç düşünmüyorum olumsuz şeyler.Transveriniz nerde yapıldı
Merhaba .ayyy inşallah güzel haberler alırız yaMerhaba benim de aynı şekilde ağırlarım var . 20 sinde transfer oldum doktorum cuma günü rest yap dedi![]()
Olmazmisiz bu ilaçlari kullanırken ona takılma lütfen bende korkuyorum ama adet olmayacağımi biliyorum çünkü diğer denemem de ilaçları bırakınca olmustumAğrılarımın şiddeti beni çok korkutuyor. Yani heran adet olacak gibiyim